Ridley Scotts kommende sci-fi-film “Prometheus” var oprindeligt annonceret som en prequel til instruktørens originale “Alien”-film, men blev senere kaldt en original historie i et nyt univers.

Kommentarer fra skuespilleren Michael Fassbender og designeren H.R Giger bekræftede dog efterfølgende, at der vil være en tydelig forbindelse til “Alien”-franchisen.

Ifølge sitet BleedingCool skulle en kilde tæt på produktionen nu være kommet med en række nye oplysninger, der afslører, at “Prometheus” ganske vist vil indeholde en Alien – men ikke nødvendigvis den Alien, vi kender fra de tidligere film.

”Kan du huske, hvordan den originale Alien ændrede sig efter at have fortæret en hund i ‘Alien³’? Man kan spekulere i, at grunden til at den første films Alien lignede et menneske var fordi, den havde vokset inde i et menneske. Det samme gælder her: Generation efter generation muterer monsteret. Når ‘Prometheus’ begynder, er Alienen ikke særlig genkendelig. Den har den alien-DNA, som Ridley Scott selv har refereret til, men den mangler noget menneskeligt DNA. Eller hunde-DNA,” fortæller kilden.

Hvordan Alienen så vil se ud vides endnu ikke.

Kilden kunne desuden give disse oplysninger:

- Filmen vil formentlig foregå på en planet, der er ved at terraforme til at avle “det perfekte biologiske våben”. Det vides ikke, om Alienen er det våben.

– Det er ikke sikkert, at filmen vil beholde titlen “Prometheus”, men der skulle dog være en grund til, at den indtil videre hedder det.

Filmen er sat til udgivelse juni 2012. På rollelisten finder man bl.a. Charlize Theron, Noomi Rapace og Michael Fassbender.

Det bliver Ridley Scotts første sci-fi-film siden “Blade Runner” fra 1982.

Klik her for at læse flere nyheder om “Prometheus”.Vis kommentarer (96)
Gravatar

#11 Hr. Nielsen 11 år siden

Babo Rises (5) skrev:
Gad vide om de dropper den latterlige kat der skal reddes midt i det hele :)
You're cold....
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#12 Babo Rises 11 år siden

Thomas E. Nielsen (11) skrev:
You're cold....


as ice?

You're as cold as ice
You're willing to sacrifice our love
You want paradise
But someday you'll pay the price, I know

:)


Gravatar

#13 Hr. Nielsen 11 år siden

#12 ;-D
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#14 runehansen76 11 år siden

en alienfilm med Charlize?! damn jeg er topklar!!
www.JudasKiss.dk
www.FaceBook.com/runehansen76
Gravatar

#15 Fruit4ever 11 år siden

Ha ha - hmm så længe "the new Alien" hverken gØr eller mOooh'r så er jeg på! (inkl. Charlize) mmmm ;-) men personligt finder jeg dog stadig til dato "H.R Gigers Alien" den mest skræmmende og gennemførte vi har set...og de der facehuggers uuuuhzzz klaaaameee!
Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!
Gravatar

#16 Jb-film 11 år siden

Selvom jeg er vild med det univers, så bliver jeg næsten lidt skeptisk. - Pas nu på, at det ikke bliver en "parodi".
Hvis ikke at Ridley Scott er tro nok mod den oprindelige filmhistorie, så vil han miste nogle fans. - Men det handler nok også om, at filmselskabet presser på for at få idéen i en ny retning, der tiltrækker det modne unge publikum.
- Bare se på ekstamaterialet til f.eks. Blu-ray boksen, så har filmselskabet haft lidt for meget styring på de tidligere film i serien.

Efter de nye James Bond-film har skabt en trend om, at film skal relanceres, så skal man passe på, at det ikke bliver lidt for meget af det gode, så det hele drukner sammen med alle andre Hollywood-film.
Gravatar

#17 Huntinglols 11 år siden

Dison (7) skrev:
Lol.
Har jeg en underlig version af filmen, og kommer alienen i "Alien3" fra en hund, eller har jeg den rigtige, hvor den kommer ud af en død ko, hvilket man ser bliver hevet ind i deres køkken..?


altså, der er 2 versioner. Biograf release og så en Extended (er ikke sikker på de er kaldt det). den anden version har i hvert fald en hund med og er in any case meget bedre end den første version.
Gravatar

#18 Reborn Sith 11 år siden

altså, der er 2 versioner. Biograf release og så en Extended (er ikke sikker på de er kaldt det). den anden version har i hvert fald en hund med og er in any case meget bedre end den første version.


Tillader mig at rette dig lidt. I biografversionen er det en hund der bliver vært for alienen, i special edition er det en okse. Jeg mener det med oksen i stedet for hunden er forkert, da alienen tager karakter efter hvilken vært det er. Og alienen løber på alle 4 og er meget adræt. Hvilket jo ikke stemmer overens med en okse.
Til gengæld er der andre gode scener i special edition som gør den meget bedre end biografversionen.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#19 Bruce 11 år siden

Jb-film (16) skrev:
Hvis ikke at Ridley Scott er tro nok mod den oprindelige filmhistorie, så vil han miste nogle fans.


KØBT! Hvad kan man bruge fans til? Ofte sætter de guidelines op for en potentiel succes, som samtidig er en begrænsningsindretning af rang for en instruktør. Han må ikke det, ikke det og hvis han gør det så .... Fans er utaknemmelige og de er først og fremmest blevet fans, fordi instruktøren netop kunne selv.

Ridley skal skide på fans og forventninger og så skal han lave nøjagtig det han lyster. Det lyder som om han har fået hul på inspirationsbylden. Giger er tilbage i folden og istedet for at koge suppe på verdens mest ikoniske monster, har franchisen pga. "mere er bedre", godt og grundigt hamret brugs- og nytteværdi i gulvet og det stakkels monster er så eksponeret, at det vel efterhånden kan gå rundt i Disneyland og skrive autografer og være med på billederne med de små.

Alien var en instruktørvision, hvor der ikke forelå analyser for at tiltrække specifikke grupper. Den var kompromisløs. Find tilbage til den essens, find de gode idéer og kom tilbage the summer of 79 og lad os så få hamret de sidste AvP fans ned i fragtrummet og skudt dem af helvede til ud af slusen!
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#20 Therien 11 år siden

Det behager mig at han vælger en mere "original" retning, da det oprindelige alien/prequel/udkast var hamrende elendigt.

Skriv ny kommentar: