Ridley Scotts kommende sci-fi-film “Prometheus” var oprindeligt annonceret som en prequel til instruktørens originale “Alien”-film, men blev senere kaldt en original historie i et nyt univers.

Kommentarer fra skuespilleren Michael Fassbender og designeren H.R Giger bekræftede dog efterfølgende, at der vil være en tydelig forbindelse til “Alien”-franchisen.

Ifølge sitet BleedingCool skulle en kilde tæt på produktionen nu være kommet med en række nye oplysninger, der afslører, at “Prometheus” ganske vist vil indeholde en Alien – men ikke nødvendigvis den Alien, vi kender fra de tidligere film.

”Kan du huske, hvordan den originale Alien ændrede sig efter at have fortæret en hund i ‘Alien³’? Man kan spekulere i, at grunden til at den første films Alien lignede et menneske var fordi, den havde vokset inde i et menneske. Det samme gælder her: Generation efter generation muterer monsteret. Når ‘Prometheus’ begynder, er Alienen ikke særlig genkendelig. Den har den alien-DNA, som Ridley Scott selv har refereret til, men den mangler noget menneskeligt DNA. Eller hunde-DNA,” fortæller kilden.

Hvordan Alienen så vil se ud vides endnu ikke.

Kilden kunne desuden give disse oplysninger:

- Filmen vil formentlig foregå på en planet, der er ved at terraforme til at avle “det perfekte biologiske våben”. Det vides ikke, om Alienen er det våben.

– Det er ikke sikkert, at filmen vil beholde titlen “Prometheus”, men der skulle dog være en grund til, at den indtil videre hedder det.

Filmen er sat til udgivelse juni 2012. På rollelisten finder man bl.a. Charlize Theron, Noomi Rapace og Michael Fassbender.

Det bliver Ridley Scotts første sci-fi-film siden “Blade Runner” fra 1982.

Klik her for at læse flere nyheder om “Prometheus”.Vis kommentarer (96)
Gravatar

#41 BN 12 år siden

Babo Rises (36) skrev:
Det er ikke alle og enhver der får chancen til at lave det de vil. Bosserne er ikke nemme at overbevise, at de skal låne dig pengene til din vision. Alle har visioner. Både gode og dårlige.


Det er sandt nok. Men etablerede, populære instruktører som f.eks. Ridley Scott (Og Christopher Nolan) kan stort set gøre som de har lyst til. Og hvis de ikke behøver at danse efter producenternes pibe, hvorfor så danse efter deres fans' piber, d.v.s. lave det, som folk forventer, det gammelkendte?

Hvad angår ikke-etablerede, mere ukendte instruktører, så kan de jo overfor producenterne bruge det argument, at folk også kan blive trætte af at se det samme og det samme igen og igen, og at de (altså instruktørerne) gerne vil prøve noget nyt ... hvis de altså virkelig har noget særligt, måske utraditionelt at byde på, en virkelig god historie, nogle gode ideer eller andet.

De må forsøge at sælge deres ideer, deres kunst, akkurat ligesom musikere og andre kunstnere. Og så må de kæmpe for deres kunst, hvis de oplever at producenterne vil lave ændringer, der strider mod deres vision.

Der må satses engang imellem - og det ved selv producenterne.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#42 Bruce 12 år siden

Babo Rises (40) skrev:
Kan være, at jeg fik det formuleret lidt rodet i indlæg #26 eller hvor det nu var. Men Gaijin sagde noget fornuftigt som jeg er enig i, altså det med vision og håndværk. Men jeg håber Scott gør en hæderlig indsats og genopliver genren. Der vil altid være nogle fans der ryger i svinget, men en succes kan heldigvis måles anderledes.


Well, vi kan ihvertfald håbe det bedste sammen indtil videre :)
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#43 PredatorX 12 år siden

Kviesgaard (29) skrev:
Og alligevel ser vi ting som Hanna Montana, Britney Spears, Far til fire og Klovn The movie igen og igen og igen etc.


For lige at uddybe: Jeg taler om en skødesløs manipulation, som kun har ét formål: at lave hurtige penge. Jeg er sikker på at skaberne bag Klovn the movie har haft hjertet og ikke kun penge hjernen med da de gik igang med processen.

Hvad angår Hanna Montana vil jeg vove at påstå at det netop er kunstigt og lige til at se igennem.

Far til fire har jeg aldrig rigtig set, så jeg kan ikke udtale mig om kvaliteten.

Britney Spears. Jo da, det er meget målrettet, men jeg er sikker på den kære Britney brænder for det hun laver. Jeg tvivler på hun selv synes hun laver det arveste lort og kun har penge i hovedet.

Men ja vi ser masser af lort :) Jeg synes bare det også er meget gennemskueligt.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#44 Reborn Sith 12 år siden

Nøøj hvor jeg glæder mig.
Og er sikker på Scott nok skal gøre det godt.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#45 Hr. Nielsen 12 år siden

Hvis jeg var instruktør, så ville jeg i hvert fald ønske at lave film jeg selv ville se hvis jeg var publikum og ikke hvad andre måtte ønske som publikum. At der så kunne være sammenfaldende interesser ville jo bare være perfekt, for det ville gøre det lettere at få lov. Men det ville aldrig være målet at tænke 'hvad vil hr. X eller Fr. Y ønske at se'.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#46 Babo Rises 12 år siden

#41

Men de seneste film fra Scott har da netop været upersonlige og gennemsnitlige i min bog, så jeg tvivler på om manden har magten. Se bare hans seneste, Robin Hood. Og hvis budgettet bliver højt i Alien, så skal der tjenes ret mange penge ind igen, og jeg tvivler der er såå mange penge i serien, til at bosserne kan overlade hele intiativet til ham. Jeg går ikke ind for han skal danse efter nogens pibe, men det kan han blive nødt til, hvis han vil lave filmen.

BN (41) skrev:
at folk også kan blive trætte af at se det samme og det samme igen og igen, og at de (altså instruktørerne) gerne vil prøve noget nyt ... hvis de altså virkelig har noget særligt, måske utraditionelt at byde på, en virkelig god historie, nogle gode ideer eller andet.


Det er bosserne ofte ligeglad med, som du nok ved. En god ide giver ikke dem penge i kassen. Hvis jeg låner penge af dig, forventer du dem vel tilbage igen. Bosserne har ikke tiltro til enhver. Sådan er forretning.

Jeg vil nok vædde med, at mange har noget utraditionelt at tilbyde, men når det så kommer til at omsætte det rent filmisk, så kniber det med talentet. Andre får så heller ikke muligheden, og det kan være en skam.
Gravatar

#47 Babo Rises 12 år siden

Bruce (42) skrev:
Well, vi kan ihvertfald håbe det bedste sammen indtil videre :)


Jeg er skeptisk, men osgå optimistisk, hvis det giver mening, men det gør det ikke :) jeg håber at det lykkes for Scott.. en god alien film mere ville ikke være dårligt.
Gravatar

#48 Babo Rises 12 år siden

#43

Jeg tror at du kan få selveste Emmerich til at erkende, at han brænder for det han laver. Nogle folk brænder bare for det vulgære :)
Gravatar

#49 Michael Andersen 12 år siden

#41 Det er de færreste instruktører, der kan gøre som de har lyst i Hollywood. Hvis de hiver penge ind som Nolan og Cameron, helt sikkert, men der falder Ridley Scott udenfor. Flere af Scotts film er også blevet skamferet af filmselskaberne inden de kom på gaden, heriblandt "Blade Runner", "Legend" og "Kingdom of Heaven".
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#50 Babo Rises 12 år siden

#49

Præcis. Scott's Gladiator mener jeg er den eneste der har rundet over 400 mil de sidste 11 år. Og ja, når de også oveni er skamferet, såå..

Skriv ny kommentar: