Der har tidligere været rygter om, at den kommende ”Mission: Impossible 5″ ikke var i perfekt stand, og at dele af filmens manuskript var rodet og ikke gav mening. Nu bliver der kastet yderligere brænde på bålet.

Se også: Tom Cruise tager på umulig mission seks måneder før tid.

Ifølge The Hollywood Reporter er produktionen af filmen sat på stand-by, mens instruktøren Christopher McQuarrie og skuespillleren Tom Cruise vil skrive en helt ny slutning. Den nye slutning bliver til med hjælp fra en god forfatterven, der forbliver anonym og ikke vil blive betalt eller få kredit for sit arbejde.


Badas Digest
spekulerer i, at der muligvis er tale om Simon Pegg. Den britiske skuespiller er allerede en del af produktionen, da han medvirker som Benji Dunn, og Pegg allerede har flere film under bæltet som forfatter, heriblandt den kommende, nye “Star Trek”-film.

Arbejdet på manuskriptet og de efterfølgende optagelser skal gå meget hurtigt, da der er allerede premiere på “Mission: Impossible 5” til sommer.

Udover Cruise og Pegg medvirker også Jeremy Renner, Alec Baldwin, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Simon McBurney og Sean Harris.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Geekalot 9 år siden

Bliver spænende at se hvad Simon Pegg får ud af hans skriverier, den her og star trek.
Gravatar

#2 Nagash 9 år siden

Enig. Uden at have noget som helst grundlag for det, så har jeg dog en eller anden tiltro til ham. Kunne godt forestille mig, at han kan skrive et godt manus.
Gravatar

#3 Captain Marvel77 9 år siden

ja, han er en kompetent mand!!
Gravatar

#4 Den fede 9 år siden

"Nu bliver der kastet yderligere brænde på bålet."

Kunne det tænkes, Cruise og co. blot øjnede plads til forbedring og gerne vil lave den bedst mulige film? Det er ligesom hele mantraet for Cruise, når han laver MI-filmene, og indtil videre har han ikke skuffet mig.
Gravatar

#5 Lawman 9 år siden

#4, formuleringen passer da ganske fint på den præmis der indledende bliver etableret, nemlig at der har været rygter om et rodet manuskript og at filmen ikke er helt på sporet. Derudover er det jo heller ikke helt normalt, at man lige skriver en ny slutning et halvt år inden filmen skal udgives...
Gravatar

#6 Den fede 9 år siden

#5

Men det kræver, at man køber den præcis i første omgang. Det er alt sammen rygter og hvisken i krogene. Du har dog en klar pointe mht. det sidste, du skriver.
Gravatar

#7 Lawman 9 år siden

Det kan du selvfølgelig have ret i, det er jo på ingen måde sikkert at der har været problemer. Er dog spændt på hvad de finder ud af, og håber de kan løse eventuelle problemer ! :)
Gravatar

#8 Den fede 9 år siden

#7

Me too. Jeg har altid holdt meget af disse film. Selv 2'eren som indrømmet er fadet lidt med årene, men ellers mener jeg det er top klasse underholdning fra ende til anden.

Skriv ny kommentar: