Tom Cruise skulle egentlig først have kastet sig over sin femte umulige mission den 26. december i år (den 7. januar 2016 i Danmark). Men nu flytter Paramount Pictures ”Mission: Impossible 5″ et halvt år, så den allerede kan opleves i biograferne den 31. juli. Det skriver The Wrap.

Se også: Tom Cruise udfører vildt stunt til “Mission: Impossible 5″

Fremskyndelsen af “Mission: Impossible 5” skyldes, at filmen var sat til at få premiere en uge efter den stærkt imødesete “Star Wars: The Force Awakens” lander i biografer verden over. Og det er en film, Paramount Pictures ikke ønsker at kæmpe imod.

Derfor skal Tom Cruise nu allerede ud på ny mission som agenten Ethan Hunt den 31. juli, der er to uger efter ”Ant-Man” og ugen før ”The Fantastic Four”. Den danske premieredato bliver selvfølgelig også rykket, og filmen bliver vist herhjemme den samme dato eller kort tid efter.

Ethan Hunt skal denne gang løse en (næsten) umulig opgave, der tager ham forbi blandt andet London, Marokko og Wien. Tom Cruise får igen følgeskab af Benji, Brandt og Luther, der spilles af Simon Pegg, Jeremy Renner og Ving Rhames.

Rebecca Ferguson har filmens kvindelige hovedrolle, mens britiske Sean Harris skal give den som skurken. Også Alec Baldwin og Simon McBurney er at finde i filmen, der instrueres af Christopher McQuarrie (”Jack Reacher”). Manuskriptet er skrevet af Drew Pearce (”Iron Man 3″)

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 dk_picard 8 år siden

Der er smuttet en stavefejl ind. Du skriver den er rykket et halvt år frem :)
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#1 Et frem for meget, takker :)
Gravatar

#3 Alex- 8 år siden

Efter 4'eren er jeg helt sikkert klar på en til. En af de få franchisen som har formået at holde et stødt niveau. Håber dog ikke at Alec Baldwin får en for stor rolle, jeg har lidt svært ved at tage manden seriøst.

Skriv ny kommentar: