Martin Scorsese vender inden længe tilbage til 1800-tallets bandemiljø i New York – denne gang i serieformat.

Det er ved at være 20 år siden, Scorsese ledte Bill the Butcher og Amsterdam Vallon ind i en blodig kamp i “Gangs of New York”, der blev noget af en kritikersucces med hele 10 Oscar-nomineringer – dog uden at kunne prale af at have hevet en eneste hjem.

Scorsese er dog ikke færdig med det rå bandemiljø i The Big Apple, da han ifølge Deadline endnu engang tackler Herbert Asburys kildemateriale fra 1927. Han er nemlig tilkoblet som både executive producer og instruktør af de to første episoder på en ny “Gangs of New York”-serie, der er under udvikling fra Miramax Television.

Brett Leonard (“Shantaram”) har skrevet manuskriptet, der tilsyneladende tager udgangspunkt i nye karakterer og altså ikke dem, som i 2002 blev spillet af Leonardo DiCaprio og Daniel Day Lewis.

DiCaprio er Scorsese dog bestemt ikke færdig med. Stjernen leder nemlig an i instruktørens Apple TV+-film “Killers of the Flower Moon”, der får premiere på streamingtjenesten i løbet af 2023.

Læs også: Leonardo DiCaprio deler første billede til Martin Scorseses “Killers of the Flower Moon”

“Gangs of New York”-serien er endnu ikke tilkoblet et netværk, og har altså ikke fået officielt grønt lys. Derfor ved vi heller ikke endnu, hvornår (og om) vi kan forvente at se serien.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: