Marvel-dæmonen Mephisto kan meget vel være på vej til MCU med “Borat”-skuespiller Sacha Baron Cohen i rollen.

Siden “WandaVision” har forskellige Marvel-fora været fyldt med lige så mange teorier som memes omkring Mephisto, Marvel-skurken der i tegneserierne har stået for flere af de tragedier, som nogle af Marvel-karaktererne – heriblandt Scarlet Witch – har lidt.

Nu forlyder det dog fra Deadline, at vi sandsynligvis introduceres til den rødklædte dæmon i den kommende Disney+-serie “Ironheart”. En kilde har ifølge det amerikanske medie nemlig bekræftet, at der på settet er snak om, at Cohen spiller med i serien – formodentlig i rollen som Mephisto. Hverken Marvel Studios’ eller Cohens repræsentanter har dog bekræftet rygtet.

“Ironheart” fokuserer på det unge geni Riri Williams, opfinderen af en Iron Man-lignende rustning, der først introduceres i den kommende “Black Panther: Wakanda Forever”. Serien bliver ligesom en stor del af de andre Disney+ Originals seks episoder lang.

Læs også: “Wakanda er på krigens rand i ny ‘Black Panther: Wakanda Forever’-trailer”

I sidste uge kom det frem, at Harrison Ford var rygtet til at overtage William Hurts rolle som Thaddeus Ross i MCU, hvilket i går blev bekræftet af Deadline. I tilfældet af at Cohen-rygterne holder stik, må det siges at have været en utroligt god uge for Marvel-castings.

“Ironheart” forventes at få premiere i slutningen af 2023.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Miko666 7 måneder siden

håber jeg ikke...så blir det uden mig med alt han er med i ift MCU

Skriv ny kommentar: