Optakten til, og reklamepauserne under Super Bowl er begge tidspunkter for store annonceringer. I år er ingen undtagelse. DC præsenterer store planer.

Det nye DCU, som James Gunn og Peter Safran har annonceret for et par uger siden, begynder at tage form. Med en netop offentliggjort trailer for den kommende “The Flash”-spillefilm, får vi de første billeder af historien, der ifølge James Gunn skal danne fundamentet for genstarten af DC-universet.

På trods af flere tilfælde med problematisk adfærd vender Ezra Miller tilbage som den røde spandexklædte superhelt, der går under det civile navn, Barry Allen. Denne gang får vi ikke kun én Barry Allen, men to versioner af karakteren, efter The Flash har lavet en skævvridning af tid og rum.

I traileren får vi også præsenteret 2 versioner af Batman, Ben Affleck-versionen og Michael Keaton-versionen samt en introduktion til DC’s Supergirl-karakter, som spilles af Sasha Calle. Traileren inkluderer også DC-skurken General Zod, som vender tilbage til det store lærred for første gang siden 2016’s “Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Læs mere om DCU: Ny ‘Superman’-, ‘Supergirl’- og ‘Batman’-film på vej: James Gunn løfter sløret for de første 10 projekter i det nye DCU”

Filmen instrueres af Andy Muschietti, som har instrueret de seneste 2 filmatiseringer af Stephen Kings “It”. Manuskriptforfatter er Christina Hudson, som også skrev “Birds of Prey”. “The Flash” får premiere i danske biografer den 15. juni 2023.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 år siden

det var så et langsomt lyn den trailer har været meget lang tid under vejs.
Gravatar

#2 Squeszh 1 år siden

Fedt med et link der starter videoen 170 sekunder inde....

Skriv ny kommentar: