Den uventede succes som “Borat!” for tiden oplever i biograferne får sandsynligvis filmselskabet 20th Century Fox til at bede om mere af den “kasakhiske” journalists eventyr, og filmens producer, Jay Roach, fortæller, at en fortsættelse allerede er på tegnebrættet.

Det indlysende problem vil dog være den første films store succes – Borat er ikke længere et ukendt ansigt. ”Det er helt klart sværere nu, og jeg ved ikke engang om det overhovedet er muligt at bringe den ud i verden, men vi har idéer,” fortæller Roach. En af de idéer lader til at være, at Borat i næste ombæring vil folde sig ud i et andet land. ”Der er altid isolerede verdener hvor Borat kan tage hen, enten på dette kontinent eller et andet,” siger produceren.

Roach afslører også, at der er tonsvis af materiale, som ikke blev brugt i filmen, og at en del af det sandsynligvis vil finde vej til dvd. ”Der var en 5-timers udgave, som jeg grinte hele vejen igennem,” fortæller han.

En mulig “Borat 2” vil dog først blive aktuel, efter at Sacha Baron Cohen har givet den i rollen som den flamboyante østrigske bøsse Bruno i en kommende film.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Patriarch 15 år siden

De må meget gerne lave en 2 disk DVD med 3 timers unused material!
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 PredatorX 15 år siden

#1

Ja for satan...

Borat i et andet land? Men det er jo netop kun sjovt i et så "civiliseret" land som USandA, hvor de er så snot dumme. Det ville ikke være ligeså morsomt hvis det var nogle stakkels thailændere det gik ud over.

thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 filmz-milf hunter 15 år siden

Ja en Bruno film aller først hehe.....
“Me, lager. Finchy, Lager. Gareth, lager sometimes cider, so different drinks for different...needs.”
Gravatar

#4 Spanner 15 år siden

Hvis de har materiale til at lave en film, der er 5 timer lang og samtidig er morsom, hvorfor så lave en film på 84 minutter?
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#5 Patriarch 15 år siden

Fordi du nok dels har undervurderet filmens success, dels giver det en strammere, mere egnet bio film, og så er det nok ikke alle der magter 5 timer med Borat :D
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 Bates 15 år siden

Funkzeit mit bruno! :D

Med enig med #1! :)
Gravatar

#7 Ash 15 år siden

Knald bare en 5 timers version afsted på DVD - det kunne være alt for lækkert!

Det bliver sgu svært at finde et sted han kan rejse hen, som har samme underholdningsværdi som US and A, men hvad med Israel? eller ville det være for meget af det gode?
Gravatar

#8 PredatorX 15 år siden

#7

Ja! Det ville sgu da være livsfarligt.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#9 Patriarch 15 år siden

#8 men sjovt...

Eller i det hele taget mellemøsten...
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: