Ridley Scotts MGM-producerede “House of Gucci” er ved at have samlet sig noget af et stjernecast, efter Salma Hayek har sluttet sig til produktionen.

Den Oscar-nominerede skuespillerinde slutter sig til et cast, der tæller Adam Driver, Lady Gaga, Al Pacino, Jared Leto og Jeremy Irons.

Filmen er baseret på den sande historie om, hvordan Patrizia Reggiani (Lady Gaga) planlagde at få myrdet sin eksmand, Maurizio Gucci (Adam Driver), der var barnebarn til den legendariske modedesigner Guccio Gucci.

Salma Hayek skal spille clairvoyanten Pina Auriemma, der var veninder med Reggiani.

“House of Gucci”, der i øjeblikket er under produktion, har været undervejs siden 2006. Selvom filmen dengang også havde Scott ved roret, har både hans datter Jordan Scott og den Hong Kong-fødte instruktør Wong Kar-Wai været tilkoblet i mellemtiden, før Scott i 2019 igen overtog roret.

Læs også: “Ridley Scott og “Peaky Blinders”-skaber Steven Knight udvikler 2. verdenskrigsserien ‘Road to Freedom'”

“Blade Runner”-instruktøren har som altid masser af film på programmet. Før vi kan se “House of Gucci”, vil han allerede have udgivet “The Last Duel”, og et af hans mange andre fremtidige projekter er en opfølger til hans klassiker “Gladiator”.

Vi kan også se frem til flere Salma Hayek-film i år, da både “The Hitman’s Wife’s Bodyguard” og “The Eternals” har premiere i 2021.

“House of Gucci” får dansk premiere den 25. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: