Warner Bros. og DC Films har annonceret flere nye projekter siden årsskiftet – nu må vi i stedet sige farvel til Ava Duvernays “New Gods” og James Wans “The Trench”.

Instruktør Ava DuVernays “New Gods” ville have været en filmatisering af den legendariske tegnerserieskaber Jack Kirbys historie af samme navn. Hun har siden 2018 arbejdet på manuskriptet sammen med tegneserieforfatter Tom King.

“The Trench” ville have været en horrorinspireret “Aquaman”-spinoff med fokus på den dødsensfarlige gruppe væsner fra den James Wan-instruerede film fra 2018. Wan var allerede tilkoblet spinoffen og skulle muligvis have instrueret.

Ifølge The Hollywood Reporter kommer filmprojekternes aflysning som konsekvens af, at ingen af filmene passede naturligt ind i DC’s filmplaner inden for de næste år.

Warner Bros. og DC Films vil dog ikke afvise, at “New Gods” og “The Trench” igen vil blive sat i udvikling. Hvis de gør, vil DuVernay og Wan have førsteret til at fortsætte deres arbejde.

Der er mange DC-projekter undervejs i øjeblikket. James Gunns kommende “The Suicide Squad” får premiere den 5. august, og så kan vi se frem til “The Batman”, “Black Adam” og “The Flash” i 2022.

Læs også: “Pierce Brosnan skal spille Dr. Fate i DC’s ‘Black Adam'”

Derudover er blandt andet en “Zatanna”-film blevet annonceret, ligesom et “Superman”-reboot er på vej.

Der er altså stadigvæk masser at se frem til, selvom vi går glip af “New Gods” og “The Trench”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 år siden

de kunne jo også laves og få prmiere på HBO.
Gravatar

#2 gladiator 1 år siden

CaGoDa (1) skrev:
de kunne jo også laves og få prmiere på HBO.


Jeg tror ikke, at Warner er helt med på dupperne, desværre, ift. serier/film og udvidede universer på HBO...

De slog benene væk under alle, med deres film udkom simultant på streaming, men derfra ligner de dinosauere ift. Disney. Snyder universet lægger lige til højreskøjten på HBO... Og giver dig helt ret - det gjorde disse to egentlig også.

Skriv ny kommentar: