“The Talented Mr. Ripley” møder “The Great Gatsby” i den første trailer til “Saltburn”.

Igennem et utal af fantastiske skud og festlig scenografi bliver vi introduceret til den aristokratiske og bekymringsfrie livsstil, der er centrum for den betagende første trailer til “Saltburn”.

Her følger vi Keoghan som den Oxford University-studerende Oliver Quick, der drages ind i den charmerende og betagende Felix Cattons festfyldte verden. Catton inviterer Quick hjem til sin spraglede families majestætiske ejendom, Saltburn, over, hvad der bliver en uforglemmelig sommer.

“Euphoria”-talentet Jacob Elordi spiller Catton, mens vi også kan se “Gone Girl”-stjernen Rosamund Pike, “Bram Stoker’s Dracula”-skuespiller Richard E. Grant og Archie Madekwe, der netop har været aktuel i underdog-filmen “Gran Turismo”.

Du kan læse vores anmeldelse af “Gran Turismo” lige her.

“Saltburn” er instruktør og forfatter Emerald Fennells blot anden spillefilm. Hendes første, “Promising Young Woman”, nød masser af roser fra både fans og kritikere, og gjorde hurtigt Fennell til et af de mest spændende nye navne i industrien.

“Saltburn” har endnu ingen dansk premieredato, men får premiere på den anden side af Atlanten den 24. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: