Sam Raimis exit fra “Spider-Man 4” – der nu er blevet droppet helt til fordel for et reboot af serien – skulle ifølge NY Mag skyldes mere end blot problemer med tidsplanen.

Angiveligt skulle Raimi have været så imponeret over “Avatar”, at han besluttede at tilføje lignende effekter til den nye “Spider-Man”-fortsættelse. Men eftersom sådan et arbejde kræver langt flere penge og er en længere, tidskrævende proces, blev Sony Pictures nødt til at afvise hans krav.

En anden faktor var filmselskabets planer for marketing af salg af legetøj. Raimi havde besluttet at have en 60-årig fjerklædt skurk – Gribben, spillet af John Malkovich – men dette kunne hverken Sony eller Hasbro få til at fungere i deres marketingsplaner.

Problemerne med manuskriptet var tilsyneladende heller ikke kun Raimis valg af skurk. Filmskaberen skulle angiveligt have insisteret på en historie, der ikke just faldt i god jord. Plottet til den nu aflivede “Spider-Man 4” ville ifølge NY Mag omhandle Peter Parker, som nu er kommet sig over Mary Jane og har fundet sig en ny pige, som han forelsker sig i. Til Peters forbløffelse finder han ud af, at hans nye kærestes far i virkeligheden er den skaldede, grønklædte forbryder Gribben.

Peter er nu splittet mellem kærligheden til sin nye dame og at få ram på Gribben. Hans trang til at være den netsvingende kriminalitetsbekæmper vinder, og Spider-Man beslutter at gå op imod Gribben, der i sidste ende må lade livet. Mordet på forbryderen bliver ikke just tiljublet af Peters nye forlovede, og hun dropper ham. Nedslået forsøger Peter at opgive sine superkræfter, og filmen slutter med, at Peter Parker smider sin Spider-Man-maske væk.

Se også: James Cameron om den nye “Spider-Man”: Sørgelige rester.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 Patriarch 14 år siden

Ok. Så en blanding af Spiderman 1+2.... det var også de bedste :D
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 Kviesgaard 14 år siden

Lyder som noget man godt kunne lave en dyster film ud af.

Gad egentlig godt se John Malkovich som Gribben.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Kaasing 14 år siden

John Malkovich havde været en meget fin som gribben og havde looket.. Men det er da en skod skurk .:! Håber satme de får sat noget gang i det istedet for.. Der går 5år mellem hver film så skal der satme også noget action til..
Gravatar

#4 KEiZ 14 år siden

Uha det hele handler om hvad man kan lave dukker og spinoff mercandise af det er sørgeligt.

Forstår godt nogen gange instruktørene trækker sig eller ligger en lort og skrider, hvis det hele går op i legetøj og hurtige produktioner:-)
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 14 år siden

Umiddelbart lyder det ellers som en fin historie. Nu får vi desværre bare et eller andet emo-bullshit med det næste hotte navn i Hollywood i stedet. Øv.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 piazorro 14 år siden

Sådan en lille smule off topic (næsten da); svensk tv4 rapportere at (ifølge flere medier - dog ikke sagt hvem) skal Tobey Maguire spille Bilbo i Hobbitten (OH NOOOO)
Bevar Hundeprutter, Mågeklatter, Ørevoks, Andemad og Kloakslam
- meld jer ind i gruppen på Facebook
Gravatar

#7 piazorro 14 år siden

http://www.imdb.com/news/ni1432040/ fandt lige et link - dog skriver de at hovedkilden er The Sun
Bevar Hundeprutter, Mågeklatter, Ørevoks, Andemad og Kloakslam
- meld jer ind i gruppen på Facebook
Gravatar

#8 keitel 14 år siden

Har altid været vild med Gribben som skurk, så det er trist det endte sådan.
Gravatar

#9 mr gaijin 14 år siden

John Malkovich som en klam, bizar superskurk? Det lyder ellers som noget, jeg gerne ville have set. Resten lyder til at være lige til skraldespanden.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#10 chandler75 14 år siden

# 6 Peter Jackson og Guillermo Del Toro har allerede afvist rygtet: http://www.aintitcool.com/node/43674
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: