Sam Worthington: Der kommer ingen “Clash of the Titans 3”


Da “Clash of the Titans” udkom tilbage i 2010, blev den en stor succes i biograferne, hvor den indkasserede 493 mio. dollars på verdensplan. Efterfølgeren, “Wrath of the Titans”, havde dog ikke nær så stor succes to år senere, hvor den kun formåede at indtjene 305 mio. dollars.

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVT “Wrath of the Titans”-interview med Sam Worthington.

Grundet det store fald i indtjening fra den første til den anden film har der før været sået tvivl om, hvorvidt en tredje film bliver til noget. Nu kan filmenes stjerne, Sam Worthington, give sit besyv med.

Worthington udtaler, at han ikke tror, der kommer til at være nogen “Clash of the Titans 3”. Mens han ikke uddyber, hvorfor han er af den mening, så kan han dog nævne, at han meget gerne ville arbejde sammen med Ralph Fiennes og Liam Neeson igen, hvis han fik chancen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#11 qel-droma 7 år siden

Har bevidst undladt at se toeren ovenpå den ringe etter. Den historie FORTJENTE en væsentlig bedre behandling og havde gerne set at den var mere loyal mod materialet, men hjernedød underholdning var åbenbart det højeste mål man kunne sætte sig med denne film, for hver gang den gør antræk til mere, så punkteres den af andre elementer i ren forvirring. Konklusion: Der burde aldrig have været lavet en to'er til at starte med. Reboot eller lad den forblive begravet, tak.
Are you not entertained!?!
Gravatar

#12 Salene 7 år siden

Sig mig lige engang, hva fanden er det for noget BRÆK info at komme ud med FILMZ ppl?? Så vi skal ha at vide at Sam meget gerne vil arbejde sammen med Liam/Ralph igen i en 3 hvis muligt. WoW den havde ingen set komme^^. I burde fandme fyrres hele bundet for sådan noget opreklameret info lort. Fortalte i ik total det samme med Hellboy 3 ang Ron?? Tror jeg nok lige i gjorde. FAKTA er i ævler bare derud af uden ha styr på facts.
Gravatar

#13 Kyllingebenet 7 år siden

#12 Du er sød.
Mental striptease..
Gravatar

#14 zeeker 7 år siden

Jeg var underholdt under begge film, men ingen af den var gode nok til jeg gad købe dem på DVD/Blu-ray. Er det ikke snart hvad der kendetegner en blockbuster film i dag?
Gravatar

#15 Gasivodo 7 år siden

På bekymrende vis kan hører jeg Søren Pind??! synge: Tak er kun et fattigt ord

Edit: Poul Bundgaards udgave er den bedste


"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#16 Snyltetast 7 år siden

Så den først film. Det var en kæmpeskuffelse... Nu er jeg tilfreds med at rive i pølsen.
Gravatar

#17 Mister Marvel 7 år siden

filmens handling var forudsigelig, men effekterne(nogle alt for urealistiske) flotte, men ville have ønsket at Andromeda var blevet spillet af en brunette (og ikke af en blondine, fordi hvordan kunne de finde på at ikke at farve skuespillerens(rosamund pike) hår brunt, når nu andromeda havde BRUNT hår i den første og ikke BLOND, og lagde nogle af jer mærke til højde-forskellen???
I den første er høj og atletisk, i den anden er hun køn, og atletisk , men hun er blevet mindre, hvordan kan det lade sig gøre i det gamle grækenland????

Men hvis og hvis, der noglesinde skulle komme en forsættelse, så lad den være om hans søn og evt., step-sønner og andre halv-guder, og så lad handlingen foregår mange mange mange år efter de to første film, med andre ord : Ingen sam worthington !!!!!!!!!!!!!!!!
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#18 Riqon 7 år siden

Hm, når folk begynder at sammenligne Avengers med Clash of the Titans, så får man jo næsten lyst til at tjekke sidstnævnte ud.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#19 Doom 2: Hell on Earth 7 år siden

Kyllingebenet (13) skrev:
#12 Du er sød.


Men ikke så sød som Tha Pac. Has du homme?
Doctor Last Warning
Gravatar

#20 rauhe 7 år siden

#18 Nu er det ikke alle der mener at Avengers med Clash of the Titans er i samme liga.
Personligt syntes jeg Avengers var god, og Clash of the Titans var noget forvirrende hø.

Skriv ny kommentar: