Samuel L. Jackson, der havde en kort optræden som den sammenbidte militærhelt Nick Fury i “Iron Man”, vender muligvis ikke tilbage i rollen i kommende Marvel-film.

Selvom instruktøren Jon Favreau allerede har lovet Jackson, at Fury vil få en større rolle i “Iron Man 2”, er Jacksons forhandlinger med Marvel nemlig brudt sammen. Jackson selv udtaler, at det skyldes, at ”der lader til at være en økonomisk krise hos Marvel Comics.”

”Måske vil jeg ikke være Nick Fury. Måske vil en anden være Nick Fury, eller måske vil Nick Fury ikke være med i filmen,” sagde Jackson også.

Udover “Iron Man 2” ville Nick Fury også have potentielle optrædener i en række andre planlagte Marvel-film, deriblandt “The First Avenger: Captain America” og “The Avengers”.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 filmz-Raul1001 15 år siden

han skal vende tilbage !! ellers var der ingen grund til at han skulle vise sig i slutning af filmen, bare nick fury vender tilbage med eller uden jackson.. (men helst med)
Gravatar

#2 Chrisenry 15 år siden

Jamen Nick Fury er jo bygget over Samuel Jacksons udseende i Ultimate universet. Det skal være ham. Der må da findes love om den slags. Hvis nogen bygger en tegneseriefigur over dig, og efterfølgende laver en film, så er du forpligtet til at påtage dig rollen ...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#3 mr gaijin 15 år siden

#2 Jeg tror, at den lov kun findes i tegneseriehæfter ;)
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 Kviesgaard 15 år siden

Økonomisk krise hos Marvel??

Skyldes det "the Incredible Hulk" filmen?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 Jayson P 15 år siden

Har en eller anden fornemmelse af at forklaringen med den økonomiske krise er hans måde at sige at de ikke vil give ham den løn han forlanger.. Men det er bare en tanke..
Han har godt nok medvirket i nogle måske knap så succesfulde film de seneste par år, som Snakes on a Plane og xXx 2 (IMO), som nok ikke har givet ham den store indtjening (tror jeg), men man må gå udfra at han er klar over hvilken succesforretning disse superhelte film er, og så mener han måske også at han kan kræve noget mere i løn... Og så har han bare fundet på denne lidt provokerende måde at sige det på og gøre det lidt anderledes end Terrence Howard..
Men jeg synes klart han skal være med for han er en feeed bad ass skuespiller!
Omend hvis mintanke er sand, så lidt arrogant.
(iøvrigt sjov gæsterolle han har i Ricky Grevais' Extras..)
Gravatar

#6 HonoDelLoce 15 år siden

#5

Omend hvis mintanke er sand, så lidt arrogant.


Er det arrogant at ville have den betaling for et stykke arbejde, som man selv synes ens arbejdskraft er værd ?

I så fald er langt de fleste mennesker arrogante..

Jackson er bare voksen nok til at gøre noget ved det i stedet for langt de fleste almindelige folk som går og håber at ledelsen på deres job vil kalde dem ind og give dem en lønforhøjelse af sig selv..

Jackson ved, at selskabet da helst vil at han skal gentage rollen.. Jackson ved hvad han kan tjene hvis han bruger tiden på noget andet.. Og ved desuden også, at selskabet med nemhed tjener pengene ind igen, da filmen med garanti vil blive en kæmpe blockbuster.. Hvis jeg stod i den position, så vil jeg da også melde ud, hvad jeg vil have, og hvis det, de vil tilbyde, er langt fra det, så sige nej tak.. Man skal aldrig sælge sig selv for mindre end man mener er fair, omstændighederne taget i betragtning..

Og så må du gerne kalde mig arrogant :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#7 Jayson P 15 år siden

Hehe.. Ja ok, gå da lige i detaljer med den enkle lille linie der..
Jeg skrev jo også kun lidt ;-)
Var egentlig også kun ment i sammenhængen af hvordan jeg kunne forestille mig han havde fortalt det..
Lyder jo i forvejen, på den måde at udtalelserne er sat op her i nyheden, at han har været meget kortfattet da han fortalte det.. Og det kan jo nogle gange godt opgfattes lidt arrogant, syns jeg da man har set før..
Men du har fuldstændig ret. Selvfølgelig ved han alle de ting, og han vil garanteret også gerne have rollen, men nogle gange hjælper det at spille lidt kostbar :-)
Gravatar

#8 mr gaijin 15 år siden

#5 Du får ikke et job ved at sige, at arbejdsgiveren er i økonomisk krise. Det er synonymt for producere med, at de ikke gør deres job ordenligt.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#9 Jayson P 15 år siden

#8 Alt kan lade sig gøre i Hollywood ;-)
Kan jo også være han har sagt det med et smil på læben..
Gravatar

#10 mr gaijin 15 år siden

#9 Det er rigtigt. Jeg tror nu heller ikke, at der er tale om åben krig imellem dem.

Men producere er generelt superømtåelige overfor økonomiske spørgsmål. Patrick Goldstein rapporterede for nylig i sin blog om deres paranoia, når det handler om pressenomtale af deres økonomiske formåen.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: