Nu kan Marvelfans ånde lettet op – Samuel L. Jackson og Marvel er nået til enighed, og den populære skuespiller har skrevet under på at medvirke i op til hele ni kommende film som Nick Fury.

Blandt disse finder man “Iron Man 2”, “Thor”, “Captain America”, “The Avengers” og muligvis en, hvor Nick Fury selv vil være i fokus i form af en “S.H.I.E.L.D.”-film.

Jackson dukkede første gang op som Nick Fury i sidste års blockbuster “Iron Man” som en overraskelse for dem, der blev i biografen og så rulleteksterne.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Ash 15 år siden

Så er gode gamle Samuel da sikret arbejde i et godt stykke tid. Han plejer heller ikke være så kræsen med hans valg af film, så skulle de allesammen floppe, så rager det ham nok ikke særligt.
Gravatar

#2 CensoreD 15 år siden

9 film! = O ... damn, tror dog ikke jeg vil se alle de film.
Gravatar

#3 filmz-Belloc 15 år siden

Uh uh uh, lækker lækker, det ser jeg også frem til som stolt marvel fan!
I'm an Lost Dude in an Lost World
Gravatar

#4 DJAS 15 år siden

@1
Helt enig, men han tilfører sgu altid noget til de film han er med i alligevel. Jeg tror sgu også at Marvel er tilfredse med at få ham på holdet. De har jo ramt en guldmine..
Gravatar

#5 Hive 15 år siden

9 film lyder af meget, men der vil i de flestes tilfælde nok blot være tale om mindre cameo roller...
Gravatar

#6 Petrescu 15 år siden

#5
Det er også mit indtryk. Dog skulle han havde en større rolle i Iron Man II.
Gravatar

#7 Kviesgaard 15 år siden

Fedt at filmz har fundet et billede af Nick Fury fra tegneserie The Ultimates, hvor tegneren bevidst tegnede fury så han lignede Samuel L. Jackson
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#8 mr gaijin 15 år siden

Jeg bliver allerede træt af den rolle bare af at læse denne nyhed. Medmindre 8/9 roller er små cameos som i den første "Iron Man".
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#9 Kiksmann 15 år siden

Jeg forstår ikke hvorfor man ikke bruger den oprindelige skuespiller David Hasselhoff, manden var jo genial, og få at understøtte min påstand har jeg naturligvis fundet et af de gode klip på vores allesammen youtube:;)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#10 filmz-starwarsfan 15 år siden

det skal da være samuel. l jackson han er genial han er jo en megastjerne han er en kæmbemega stjerne og det er ikke bare fordi jeg er star wars fan den man er genial han er min ynglings skuespiller samen med hayden christensen

Skriv ny kommentar: