Der er åbenbart ikke blevet brændt for mange broer mellem Scarlett Johansson og Disney — skuespillerinden arbejder nemlig på et tophemmeligt nyt Marvel-projekt.

Hollywood-stjernen, der i over et årti gjorde sig kendt som den rødhårede superagent, Natasha Romanoff, sagde i år farvel til rollen med karakterens første (og sidste) solofilm “Black Widow”.

Siden opstod der tumult, da Johansson sagsøgte Disney over et kontraktbrud i forbindelse med filmens udgivelse. Heldigvis blev der indgået forlig, og nu er skuespillerinden altså på vej tilbage til Marvel-universet.

Det afslørede selveste Marvel-overhovedet, Kevin Feige, da Scarlett Johansson blev hyldet ved den årlige American Cinematheque-prisuddeling. Efter at have hyldet Johanssons mange præstationer som Black Widow samt hendes arbejde som executive producer på karakterens solofilm sagde Feige:

“Vi arbejder allerede med Scarlett på et andet ikke-“Black Widow”-relateret, tophemmeligt Marvel Studios-projekt med hende som producer.”

Læs også: “Scarlett Johansson og Chris Evans genforenes i ‘Rocketman’-instruktørs kommende film ‘Ghosted'”

Selvom vi ikke ved, hvilket slags Marvel-projekt, der er tale om, er én ting sikkert: Johanssons Marvel-karriere er ikke ovre endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: