Knap har “Scream” (2022) fået premiere i de danske biografer, før en opfølger er blevet annonceret.

“What’s your favourite scary movie?”

Det er et spørgsmål, som de fleste horror-fans vil genkende på en studs, og mange ville sandsynligvis svare spørgsmålets oprindelsesfilm, Wes Cravens meta-slasher fra 1996, “Scream”.

Filmserien har siden udviklet sig til ét af de mest ikoniske horror-franchises, og vi har netop fået det femte kapitel i fortællingen om Ghostface-mordene.

Du kan læse vores anmeldelse af “Scream” (2022) lige her.

Nu rapporterer flere amerikanske medier, heriblandt The Hollywood Reporter, at vi lige så godt kan forberede os på at skulle tilbage i biografen inden længe. “Scream 6” har nemlig fået grønt lys fra Paramount og Spyglass, selskaberne bag den seneste film.

Instruktørduoen, Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, der med “Scream” (2022) overtog franchise-stafetten fra den afdøde Craven, vender tilbage for at styre 6’eren sikkert i land. Med sig har de James Vanderbilt og Guy Busick, der stod for den seneste films manus.

“Scream”-filmene har altid fungeret som en metakommentar på tidens filmlandskab og -trends, og 5’eren gav sit satiriske bud på den højaktuelle ‘requel‘. Hvilken trend, der bliver genstand for satirisering, når den sjette film lander, bliver utroligt interessant at se.

“Scream 6”-produktionen begynder til sommer, så vi kan sandsynligvis forvente at se filmen inden for de næste par år. Der er dog endnu ikke en officiel premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: