Sagen om den amerikanske whistleblower Edward Snowden og NSA-skandalen er stadigvæk et meget aktuelt emne i Amerika, men det holder ikke filminstruktøren Oliver Stone (“Platoon”) tilbage fra at få historien filmatiseret allerede nu. Optagelserne er netop gået i gang og nu kan du se de første billeder, der viser Joseph Gordon-Levitt (“The Dark Knight Rises”) i rollen som netop Edward Snowden.

Se billedederne i fuld størrelse i vores galleri til højre.

Se også: Oliver Stone skal instruere film om Edward Snowden og NSA

Det var Gordon-Levitt selv, som smed billedederne op på sin personlige Facebook-profil. I beskrivelsen skriver han:

Jeg var meget overrasket da jeg fandt ud af dette om Snowden – at han i år 2004 var i den amerikanske hær. Han ville kæmpe i Irak, men brækkede begge sine ben under træning ved Fort Benning og blev efterfølgende fritaget fra tjenesten. Efter det var han fastslået på at ville tjene sit land (elsk eller had ham, men man må beundre fyrens viljestyrke) så han fik et arbejde ved CIA, hvilket er hvor hans karriere i Intelligence begyndte”.

Dagens scene føltes som et rigtig godt sted at starte. Det var hårdt, men selvfølgelig langt fra så hårdt som den rigtige træning. Jeg er bare beæret og spændt på at lave militær-scener sammen med Oliver (red. Stone). Jeg bliver ved med at sige til mig selv: Fuck, det er manden der lavede ‘Platoon’!”

Filmen er baseret på The Guardian-journalisten Luke Hardings bog “The Snowden Files”, og holdet får hjælp af den britiske avis under forberedelserne til filmen.

Filmen har amerikansk premiere den 25. december, men en dansk er endnu uvist.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: