Geralt of Rivia og Ciri er tilbage i Sæson 2 af Netflix’ “The Witcher”, og de har fået spotlightet i den første trailer.

Selvom første sæson fulgte flere forskellige tidslinjer, blev de alle samlet i den sidste episode, og det kommer den nye sæson til at fortsætte med.

Her ser vi Geralt, der er sikker på, at Yennefer døde i slaget på Sodden Hill, bringe prinsesse Ciri tilbage til sit barndomshjem, Kaer Morhen, i forsøget på ikke kun at beskytte hende fra udefrakommende farer, men lige så meget fra hende selv og hendes mystiske kræfter.

Sæson 2 ser selvfølgelig “Man of Steel”-stjernen Henry Cavill tilbage i rollen som Geralt, mens også Freya Allan og Anya Chalotra er tilbage som hhv. Ciri og Yennefer.

Derudover har vi også fået endnu mere dansk repræsentation i den populære Netflix-serie. Kim Bodnia skal nemlig spille Geralts mentor og den elskede fanfavorit, Vesemir. Udover Bodnia er også “Fast & Furious 9”-danskeren Thue Ersted Rasmussen på rollelisten ligesom Lars Mikkelsen, der genoptager sin rolle fra Sæson 1 som Stregobor.

Læs også: “Netflix-succes: Spinoff-film på vej til ‘The Witcher'”

“The Witcher” Sæson 2 kan opleves på Netflix, når hele serien får premiere den 17. december i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: