Forleden præsenterede Peter Jackson den første teaser-trailer til ”Hobbitten: Femhæreslaget” ved årets Comic-Con i San Diego. Og nu er videoen så endelig kommet online, så vi andre også kan få et indblik i den stærkt imødesete afslutning på hobbitten Bilbos fantastiske eventyr.

Se også: Første plakat til “Hobbitten: Femhæreslaget” ude nu

Ud over teaser-traileren har New Line Cinema også udsendt en ny plakat til filmen. Du kan se den i fuld størrelse ved at klikke i galleriet under billedet her i nyheden.

“Hobbitten: Femhæreslaget” fortsætter historien om den unge hobbit Bilbo Baggins, der sammen med en flok dværge og troldmanden Gandalf forsøger at generobre dværgeriget Erebor fra den frygtindgydende drage Smaug, der blev vækket i sidste akt af “Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark”

Den tredje og sidste film i Peter Jacksons trilogi rammer de danske biografer den 10. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Kyllingebenet 8 år siden

vidste ikke at nogen skulle dø..... nederen
Mental striptease..
Gravatar

#22 cans 8 år siden

#16 Hold da op for en idiot du er?!

Nu kan man sidde og checke af inde i biografen. "Hov, det var nummer et, så mangler der kun to endnu." Det ødelægger da fuldstændigt spændingen, og jeg er ligeglad med om jeg ved hvem det er osv., anede ikke på forhånd at nogen skulle dø..


Du er sgu da en spade af rang......
Famous last words: "what duck?"
Gravatar

#23 Riqon 8 år siden

#19 -

Det kunne have været værre. Og bedre.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#24 BN 8 år siden

Kyllingebenet (21) skrev:
vidste ikke at nogen skulle dø..... nederen


Ja, okay, hvis man er helt blank hvad angår det videre forløb af og afslutningen på en historie, kan den slags oplysninger i høj grad være spoilers!

Riqon (23) skrev:
#19 -

Det kunne have været værre. Og bedre.


Ja, regel nr. 1 bør være, at man holder helt mund. Uanset alderen på en given (filmatiseret) bog eller film, vil der hele tiden være nytilkomne seere, for hvem der venter en førstegangsoplevelse, som vi andre kendere bør unde dem at have. ... Om så det er en børnebog fra 1937 eller en vis Star Wars-film fra 1980.
"The feel of the experience is the important thing, not the ability to verbalize or analyze it." (Stanley Kubrick)

Skriv ny kommentar: