Under årets Warner Bros. panel til San Diego Comic Con gik Zack Snyder på scenen og introducerede Ben Affleck, Henry Cavill og Gal Gadot som DC’s trinity, Batman, Superman og Wonder Woman, hvoraf sidstenævnte også for for første gang blev fremvist.

Se billedet her

Billedet viser den israelske skuespillerinde Gal Gadot i fuld kostume som heltinden Wonder Woman, der spiller med i den den kommende “Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Ud over Gal Gadot medvirker Ben Affleck og Henry Cavill i hovedrollerne som henholdsvis Batman og Superman. I mindre roller ses Jason Momoa som Aquaman, Jesse Eisenberg som Lex Luthor og Amy Adams som Lois Lane.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 tricopulus 8 år siden

ser godt ud :-)
the warrior-princess has arrived , men slår naturligvis aldrig Lady Sif.
se selv ....
http://bucfan98.deviantart.com/art/Lady-Sif-Dark-W...

men godt de gør noget ud af karakteren , det glæder mig da:-)
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#2 Dafojk 8 år siden

Hun ser da bare virkelig cool ud!

Det ville være blæret hvis hun introduceres sådan her, i lidt mere traditionel Amazon outfit, men i løbet af filmen får en/udvikler en dragt i de lidt mere velkendte Wonder Woman farver.

Ser frem til denne film.
Gravatar

#3 bruno 8 år siden

Kostumet passer meget godt til Snyders univers og Gal Gadot har vist fået pakket nogle muskler på, da hun slet ikke er så tynd, som da hun blev annonceret.

Når det er sagt, får jeg stadig et indtryk af, at DC/Warner ikke er helt glade for at stå ved, at de laver tegneseriefilm, når de konsekvent gør deres figurer mere farveløse. Det gælder ikke kun filmene, men også serierne på CW. Og som jeg og nogle kammerater snakkede om på Facebook, er det ret så fjollet, at hun har høje hæle.
Gravatar

#4 Kaversmed 8 år siden

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 bruno 8 år siden

Just præcis, selv cosplayers ude i den store verden, kan finde ud af at lave nogle farverige kostumer, der stadig kan tages seriøst i sådan en film:

https://pbs.twimg.com/media/BtfdtKQCAAA2HIt.jpg
Gravatar

#6 bnm 8 år siden

Har lidt svært ved at se hvordan de vil introducere Wonder Woman i det filmunivers de har grundlagt med Man of Steel. Hendes origin er jo nærmest mytisk, og hendes kræfter magiske. De kan selvfølgelig genopfinde hende som en eller anden Cpt. America supersoldat, eller uden superkræfter (som Catwoman), men det ville være fælt.

Gad vide hvilket sæt af superkræfter de giver hende. Forhåbentligt får hun ikke et usynligt jagerfly. Vil hun kunne flyve som supermand? Får hendes lasso folk til at tale sandt?
Gravatar

#7 tricopulus 8 år siden

ja, som skrevet foroven er jeg enig i, og jeg glæder mig også til at se hvordan hun og de andre bliver introduceret og mere i hvordan de vil forklare hvor batman, aquaman, og wonder-woman var henne under hele man og steel -filmens handling i f.ex. , metropolis under det endelige slag mellem Zod og Man of steel....
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#8 Frederik 8 år siden

Det er første gang nogensinde at Wonder Woman kommer på film, så jeg håber virkelig at det bliver gjort ordenligt. Jeg håber hun får noget at lave i filmen, og ikke bare dukker op i en glorificeret cameo.Hvis folk er interesseret blev teaseren til filmen lækket efter Comic Con. Jeg ved ikke om jeg må linke til den her, men den kan findes ved at Google lidt rundt.Gravatar

#9 bruno 8 år siden

#6 -

"Man of Steel" udelukker da hverken guder eller magi, vi taler om et univers med en flyvende mand, der har superkræfter. :)

Bare fordi Snyder har gjort universet mere Call of Duty-agtigt (læs: farveløst og brunt), gør jo ikke nødvendigvis historierne mere realistiske.

Udover det, har Wonder Woman været i stand til at flyve i tegneserierne siden engang i 60'erne, så det har været lidt forskelligt om man har valgt at bruge det eller ej i tegneserierne. I Justice League-animationsserien flyver hun også ved egen hånd.
Gravatar

#10 Kviesgaard 8 år siden

Manglen på farver var det første, der slog mig, da jeg så på billedet.

Det ender vel med, at Supermans kostume kommer til, at ligne Matrix-Superman.

http://3.bp.blogspot.com/-r4RDDLMk8GU/TVR2qZQP_zI/AAAAAAAAcyc/3g7qLLKJdjg/s1600/reign118.jpg

http://www.figurerealm.com/viewcustomfigure.php?FID=7231
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: