Summit Entertainmant er nu klar med traileren til “Eclipse”, det tredje kapitel i den teenpopulære og fantasyromantiske “Twilight”-franchise.

Traileren kan ses her.

I filmen, der bygger over Stephenie Meyers roman “Formørkelse”, kommer Bella atter i farezonen, da Seattle hjemsøges af en række mystiske drab, og en ondsindet vampyr fortsætter sin jagt på hævn.

Midt i det hele er Bella tvunget til at vælge mellem sin kærlighed til Edward og venskabet med Jacob – velvidende, at hendes beslutning kan risikere at antænde kampen mellem vampyrer og varulve.

Kristen Stewart, Robert Pattinson og Taylor Lautner er tilbage i filmens hovedroller, mens David Slade står for instruktionen.

“Eclipse” kan ses i danske biografer 30. juni.

Klik her for at læse flere nyheder om filmen
.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 jona 12 år siden

Jeg kan simpelthen ikke vente... på at den film-saga slutter!
Gravatar

#2 aeries 12 år siden

#1 Hvis du er så træt af den serie kunne du eventuelt lade være med at gå ind og se den? Det plejer jeg som regelt at gøre med film og serier jeg ikke gider at se eller er træt af.

Jeg ser ingen grund til at troll'e rundt på fora, for det hjælper ikke en meter. Der kommer ikke færre eller flere film af den grund ;-)
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#3 Petrescu 12 år siden

# 2 Oh, det er altså kun fan boys 'n girls der må kommentere filmnyheder? Den første kommentar kan desuden vel næppe kaldes for at trolle.
Og dermed har jeg også forbrudt mig i denne sammenhæng.
Gravatar

#4 jona 12 år siden

aeries > Jeg har ikke set én eneste af filmene, og jeg skriver lige hvad jeg har lyst til i nyhederne.
Gravatar

#5 mbk 12 år siden

JEG glæder mig voldsomt meget til Eclipse (og Break down for den sags skyld) og synes at traileren ser fantastisk ud :-)
- Synes personligt at Twilight-sagaen er de mest romantiske film som er lavet meget længe - vampyrdelen er underordnet - de handler jo bare om at være så forelskede at man ikke kan leve uden hinanden og at kærligheden vinder overalt.
Gravatar

#6 Eat this 12 år siden

Han har levet i sikkert 1000 år og så forelsker han sig i en forstyrret nutids teen... Ha ha ha ha ha.

hvis i vil se en rigtig kærligheds vampyr film så se Bram Stoker's Dracula
Gravatar

#7 Knuden 12 år siden

Den første var håbløs og den anden, ja, jeg har sjældent grint så meget i biografen(vandt overraskende billetter på filmz selvom jeg ikke kendte svaret, men havde åbenbart svaret rigtigt).

Denne gang sidder David Slade, instruktøren af 30 Days of Night, i instruktørstolen, så jeg glæder mig til at se om han kan præge filmen med den mængde blod og vold som serien så tiltrængt mangler for at man kan sluge alt Danielle Steele dramaet der foregår.

Dermed på ingen måde sagt at jeg glæder mig(barf)
Gravatar

#8 Lady Arwen 12 år siden

#6 - han er så kun omkring 100 år :P

Og ligeglad med alle trolls and so on, glæder mig til filmen, bøgerne er rigtig gode! Filmene er nogle rigtig pigehyggefilm og det skal der sgu oss være plads til, det behøver ikke være kunst og Oscar-materiale det hele!
Doctor Who <3
Gravatar

#9 Mr. Chriss 12 år siden

Faldt i søvn efter 30 sek....
Gravatar

#10 Lord Beef Jerky 12 år siden

Tænk at folk er efter Roman Polanski. Han var sammen med en på 13-14 som 33-34 årig... ham her er over 100 år og er sammen med en på 16-17. Det er sateme pædofili i 10. grad.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: