Når det kommer til Oscaruddelingen, så plejer det populære animationshus Pixar at tage en pris med hjem, når en af deres film er nomineret. I år blev “Biler 2” dog forbigået og deres nominerede kortfilm, “La Luna”, formåede heller ikke at hive en pris med hjem.

Se også: ”The Artist” blev årets store Oscar-vinder!

I stedet vandt Moonbot Studios’ “The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore” prisen for bedste animerede kortfilm, hvilket ikke kommer som den store overraskelse, efter filmen har haft stor medvind og hevet priser i land ved en lang række filmfestivaler.

Skulle du endnu ikke have set “The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore”, kan hele den 15 minutter lange kortfilm nu ses online ganske gratis, da Moonbot Studios har lagt den op på YouTube.

Se kortfilmen her.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Morpheus 12 år siden

Har ikke set denne kortfilm, eller nogen af de andre der var nomineret, men ville nu stadig godt La Luna havde vundet, nu når Pixar ikke havde en feature film med. Man er vel Pixar fanboi :)
Gravatar

#2 Frederik Uhrbrand 12 år siden

Du kan godt unde dig at se den. Den er super fed...
Gravatar

#3 Nukleon 12 år siden

Syntes nu det er fint nok at Pixar får nogle smæk.

Så kan de lære hvad der sker når man bliver kommerciel. Så må Disney vælge om de vil have artistisk integritet eller sælge lejetøj og sengelinned.
Gravatar

#4 elwood 12 år siden

Emminent lavet, hel fortjent Oscar, utrolig smuk og rørende lille film.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 X&O 12 år siden

Hmm... synes egentlig ikke den var noget særligt. Jeg brød mig ikke rigtig om historien. Er spændt på at se Pixars kortfilm, dem plejer jeg at dele lidt mere smag med.

Skriv ny kommentar: