Skal du ind og se Richard Linklaters kritikerroste ”Boyhood”, når den får premiere herhjemme den 4. september, er det en god idé at lade mobilen blive hjemme. Den amerikanske instruktør er nemlig ikke glad for publikum, der sms’er eller taler i telefon i biografen.

Se også: Anmeldelse: “Before Midnight”

I en humoristisk reklame for biografen The Alamo Drafthouse, der ligger i Richard Linklaters hjemby Austin, Texas, giver instruktøren sin uforbeholdne holdning til folk, der bruger deres telefon i biografen – og hvad man skal gøre ved dem for at få dem til at stoppe.

Hvad mener du, man skal gøre ved folk, der bruger deres mobiltelefon i biografen?

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 bruno 9 år siden

"tekster" - hvem har kørt artiklen igennem Google Translate? :)
Gravatar

#2 Nagash 9 år siden

Den har heller ikke en skid at lave i biografen. Jeg er ligeglad med om folk slukker den. Den skal bare være på lydløs, og skal ikke forlade lommen under filmen.
Personligt slukker jeg dog helt for telefonen, når jeg sætter mig i sædet.

Elsker i øvrigt det lydklip af den kælling der ringer til Alamo, for at brokke sig over, at hun blev smidt ud for at tale i telefon i deres biograf. Hun prøver virkelig at svine dem på det groveste, og de bruger hende i stedet som reklame. Det er sgu god stil :P

EDIT: Nå ja, jeg mener at folk der ikke kan overholde dette, skal ryge ud på røv og albuer. Og generelt synes jeg, at biograferne er alt for ligeglade med det.
Gravatar

#3 Corax 9 år siden

Sjov lille video. :)

Biograferne skulle bare tage skridtet og blokere mobilsignaler inde i salene. Det er simpelt at træde udenfor og ringe hvis der skulle være en nødsituation.
Gravatar

#4 David Munch 9 år siden

Det får jo stadig folk til at tage telefonerne op og se på klokken, og folk der går i biografen har altid skruet deres lysstyrke på telefonen HELT OP. Det er satme irriterende.

Tiden går ikke hurtigere af at du tjekker den.
Gravatar

#5 Nagash 9 år siden

Og selv det, skulle de ryge ud af biffen for. Lad nu bare den telefon blive i lommen. Hvis filmen er så kedelig, at du må tjekke tiden, så få dig et ur. Ellers er det tilladt at forlade biografen, hvis du keder dig helt vildt.
Gravatar

#6 De4_Kia 9 år siden

Min telefon er altid på flymode når jeg er i biografen, og jeg hader når folk ikke respekterer at der er andre i biografen, men bare sidder og snakker som om man ejer hele biografen.
Det er ligegyldigt om det er i telefon eller med andre i biografen.

Jeg har ikke noget i mod at folk siger noget til hinanden, fordi de fx. lige så noget der er sjovt.
Men føre man en længere samtale, det kan virkelig pisse mig af, og det får folk også at vide.

Da jeg var inde og se Captain America the Winter Soldier, sad der nogle drenge bag os, og de snakkede og snakkede og snakkede flere gange under filmen. I starten gav jeg den en fair chance for selv at stoppe, men da det blev for meget, vende jeg mig om og bad dem pænt omg at holde kæft, for vi er faktisk nogen der prøver på at se filmen.

Det respekterede de heldigvis. Men jeg har før måtte true med at tilkalde personalet, hvis de ikke vil tie stille. For der er klare og tydelige regler i min lokale biograf, om at man ikke må forstyrre andre under filmen.

Jeg har også oplevet at folk telefon pludselig ringer under filmen, og når det sker råber jeg altid: "SLUK DEN TELEFON NU!", det plejer også at ske. Der var dog en gang hvor en person ikke slukkede sin telefon, men i stedet tog den og begynde at snakke så højt, at han nærmest overdøvede lyden fra filmen. Det var så der jeg rejste mig op og gik op til personen og sagde, at inden slukker han sin telefon, eller også følger han med ud til personalet, og forklare hvorfor jeg har hevet ham herud. Personen slukkede telefonen, hvilket han skal være glad for. For havde jeg skulle hive ham med ud til personalet, så havde han fået lov til at betale for en ny billet til filmen, for at have forstyrret mig, og fået mig til at forlade salen pga. ham.
Gravatar

#7 Ispep 9 år siden

Haha! Oplevede i lørdags under Abernes Planet en idiot ved siden af mig skrive SMS. Jeg burde nok have dolket ham.
Gravatar

#8 bruno 9 år siden

I virkeligheden bør vi bare alle have guns med i biografen, så kan de lære det, de svin!

Det er sikkert pga. en sms, at James Eagan Holmes gik amok.
Gravatar

#9 Nagash 9 år siden

Min værste oplevelse, er dog stadig da en lille hippieso, vælger at give sig til at æde en hvidløgsbefængt bulgursalat lige ved siden af mig.
Mig mig mig soen så sgu også noget sur ud, da jeg bad hende pakke det ned. Hendes veninde begyndte dog at grine lidt. Hun kunne vel se fornuften i min irritation :)
Gravatar

#10 X&O 9 år siden

Jeg synes det værste er at biograferne nu også selv lægger op til at folk skal bruge deres mobil i biografen til at spille imod de andre publikummer om at vinde en skide fucking cola.

Skriv ny kommentar: