Så er det muligt at se den første trailer til den julerelaterede film “Powder Blue”, hvori Jessica Biel giver den som smidig stripper. Traileren kan ses her.

“Powder Blue” omhandler fire problemtyngede eksistenser, hvis veje krydser hinanden juleaften. Ray Liotta har rollen som en tidligere straffefange, som er kommet på fri fod efter 25 års indespærring og nu forsøger at få kontakt med sin datter (Biel), som han aldrig har kendt.

Biel, som ellers før har sagt, at hun plejer at vælge body-doubles til film, der kræver nøgenhed, har tidligere udtalt om dette projekt: ”Jeg har faktisk ikke holdt mig til det princip i denne film, kaldet ‘Powder Blue’.”

Filmen har endnu ikke fået fastsat en premieredato.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Corgan 13 år siden

Uhh... den ser god ud... og det er ikke kun pga Biel. Det er et fedt cast de har fået samlet, og der er lidt en Crash-stemning over traileren.
Gravatar

#2 CensoreD 13 år siden

Kan ikke vente til at se den film!
Gravatar

#3 Chrisenry 13 år siden

Var nok mest interesseret pågrund af Biel hvis jeg skal være helt ærlig, men den ser faktisk rigtig lovende ud
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#4 Kruse 13 år siden

Ser ganske god ud. Som #1 også siger så er der et eller andet Crash-stemning over den. Dog håber jeg ikke at den har stereotyper skåret så kraftigt ud i pap som i Crash.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 reschat 13 år siden

Som #3, så var jeg egentlig også kun interesseret fordi Biel er med, men efter at have set traileren, så er jeg nu oprindeligt interesseret i filmen.

Dog vil jeg stadig nævne, at Biel virker gir sig fuldt ud i traileren. Hun må have fået en del træning, så hun kunne blive SÅ smidig.
"Stupid cunt. There ain't no bullets in this thing. It's all fucking mind power."

Skriv ny kommentar: