Det bliver muligt at lugte benzinos og brændt gummi tidligere end oprindeligt planlagt i biograferne til næste år. Universal Pictures har nemlig belsuttet at fremrykke premieredatoen på “Fast and Furious”, den fjerde film i deres bilræsfranchise, frem til 3. april i stedet for den planlagte udgivelsesdag 12. juni.

Dette sker efter at filmselskabet har besluttet at skubbe premieren på deres gyserfilm “The Wolfman” med over et halvt år. Denne var ellers sat til at ramme biografer 3. april, men vil nu i stedet først være klar 6. november. Universal har derfor øjnet chancen til at lade “Fast and Furious” åbne den dag.

Samtidig har filmselskabet skubbet Ridley Scotts “Nottingham” helt ud af 2009, og denne vil nu først få premiere engang i 2010. Der er ikke fundet en specifik dato endnu.

Desuden kan Hollywoodscoop rapportere, at Tyrese Gibson alligevel vil være at finde i “Fast and Furious”, hvor han gentager sin rolle som den tidligere straffefange Roman Pearce fra seriens anden film, “2 Fast 2 Furious”.

Gibson var tidligere tilknyttet filmen, der samler det originale cast fra den første film – deriblandt Vin Diesel og Paul Walker – men måtte tilbage i august melde fra, da projektet tidsmæssigt kom på tværs af hans optagelser til “Transformers 2”. Universal har dog nu fundet en løsning på Gibsons skemaproblemer.

Justin Lin, der også stod bag den tredje film, “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, står også for instruktionen på den nye film.

Den tidligere frigivede trailer til filmen kan desuden ses her.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-thomasb84 13 år siden

Glæder mig faktisk meget til filmen. Stort plus at Vin Diesel er med igen. Plus Paul Walker, Jordana Brewster, michelle Rodriguez og nu Tyrese. Håber lidt de får ham som spillede den japanske fyr i etteren med igen, men kan ikke huske om han døde? Men denne burde blive bedre end 3'eren. Det håber jeg da:)
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#2 filmz-Is 13 år siden

Den japanske fyr døde ikke. Han faldt fra sin motorcykel og var bevidstløs. :)
Gravatar

#3 nielsen84 13 år siden

Glæder mig oz rigtig rigtig meget (:
Det er bare min mening! (:
Gravatar

#4 filmz-Twinkling 13 år siden

*jubler* jah, så bliver det jo jul i april!

Og det er godt at se at filmselskabet indså, at Tokio Drift ikke helt hørte hjemme - der var ingen rød tråd til de forgående film.

Skriv ny kommentar: