UIP har udsendt den første trailer til det danske besættelsesdrama “Hvidsten gruppen”, der er baseret på virkelige hændelser.

Se traileren her.

“Hvidsten gruppen” omhandler en af besættelsestidens mest berømte modstandsgrupper, der var centreret omkring kroejeren Marius Fiil og hans familie.

Bjarne Henriksen, Jens Jørgen Spottag, Bodil Jørgensen og Anne Louise Hassing er blandt de danske skuespillere, som skal bære filmen.

Anne-Grethe Bjarup Riis, der hovedsageligt er kendt for sit skuespil, får instruktørdebut med “Hvidsten gruppen”, der er produceret af Regner Grasten, som er manden bag “Anja og Viktor”-filmene.

“Hvidsten gruppen” har biografpremiere 1. marts 2012.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Rasputin 10 år siden

Fantastisk emnevalg - fantastisk dårlig ide at Grasten og Anne-Grethe Bjarup Riis skal stå for udførelsen. Øv øv øv. Hvis bare en rigtig instruktør fik lov at prøve kræfter med et så spændende udgangspunkt som dette...
Gravatar

#2 Silver666 10 år siden

Syntes den ser intressant ud.
Gravatar

#3 mikki 10 år siden

Anne-Grethe Bjarup Riis?! Åh Gud!
Gravatar

#4 nwinther 10 år siden

Jeg synes den indledningsvise citat-sammenstilling mellem en eller anden demonstrant på tahrir-pladsen og så Fiil i Horserød er mega passende.

Hvem ville i deres vildeste fantasi ellers kunne finde på at se den ideologiske sammenhæng? Sådan noget SKAL da pensles ud.

Enig med Rasputin, at det er et underligt forlæg at give AGBR (og RG for den sags skyld). Skulle de ikke have forsøgt med noget "Lille Per i Min Søsters Børn"-hybrid først - som en øvelse?
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#5 Jb-film 10 år siden

Måske på samme højde som Flammen & Citronen?

Men jeg bryder mig ikke om det rystende kamera - indimellem er det rystende kamera en irriterende gimmick i filmverdenen!

Den ser måske også en anelse tv-film agtig ud?
Gravatar

#6 X&O 10 år siden

Jeg kommer aldrig til at betale for at se den her film - ene og alene fordi det skrækkelige kvindemenneske står bag.
Gravatar

#7 Slettet Bruger [3360985216] 10 år siden

#6

Agreed.
Danish representative at the 68th Venice Film Festival.
Gravatar

#8 Bardoboy 10 år siden

Den ser da vildt kedelig ud?
Gravatar

#9 Outbound Sith 10 år siden

Hellere AGBR bag kameraet end foran. Til enhver tid!

Men Hvidsten-gruppen (hvad sker der i øvrigt med den grammatisk forkerte titel?) har sgu ikke fortjent en AGBR/Grasten kombi! Næh, et Arcel/Heisterberg-manus instrueret af von Trier! Det ville have været et niveau, som kunne have ydet frihedskæmperne retfærdighed!

(Ja, jeg skrev von Trier!)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#10 Jach 10 år siden

...produceret af Regner Grasten, som er manden bag "Anja og Viktor"-filmene.

Samme film som har skabt en æra af skrækkelige, dårlige, danske film, lavet med manuskripter taget fra papirkurven, hvor de egentligt hørte hjemme.
Få film har kunnet skille sig ud fra dette scenarie. Så hvis denne film har et godt manus, så skal denne mand væk fra filmen, eller så skal han bare slappe af, så hans indflydelse er så minimal som muligt.
Jeg ikke kan tillade mig og sige noget om instruktøren, da det jo er hendes debut. Så hun skal bare tryne Regner og få lavet en ordentlig dansk film, for der er desværre langt mellem dem nu om dage.

#9 Ja det skulle de nok have gjort (har intet imod Trier. Eneste instruktører jeg har noget imod er Cameron og Polanski).
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: