Var man vild med sidste års ”Prisoners”, kan det godt være, at man skal kaste et par håndører efter instruktøren Atom Egoyans kommende thriller ”The Captive”, der virker til at have mange stil- og genretræk med netop “Prisoners”.

Se også: Anmeldelse: “Prisoners”

Ryan Reynolds og Mirieille Enos spiller ægteparret, hvis datter på mystisk vis forsvinder for pludselig at dukke op igen otte år senere.

“The Captive” fik premiere på dette års Cannes-filmfestival, hvor den blev mødt med blandede anmeldelser. Blandt andet af The Guardians anmelder Peter Bradshaw, der kaldte filmen for ”pinligt utroværdig.”

“The Captive” får premiere herhjemme den 4. december. Du kan se traileren nedenfor.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Aggeri 10 år siden

Synes det virkede lidt... komisk? Altså traileren starter meget godt, men jeg kunne ikke tage "skurken" seriøs af en eller anden årsag. Men ok, det er kun en trailer.
Gravatar

#2 Nancy 10 år siden

Var man vild med sidste års "Prisoners", kan det godt være, at man skal kaste et par håndører efter den canadiske instruktørs kommende thriller "The Captive".


Prisoners er instrueret af den canadiske Denis Villeneuve mens The Captive er instrueret af egyptiske Atom Egoyan. Det er en ommer.
"It's not a significant bullet." - Werner Herzog
Gravatar

#3 Nexiz 10 år siden

Mr. Nancy (2) skrev:
Prisoners er instrueret af den canadiske Denis Villeneuve mens The Captive er instrueret af egyptiske Atom Egoyan. Det er en ommer.


Tror nu ikke det skulle læses som om at det var samme instruktør, mere som at det var en film lidt i samme stil :)
Gravatar

#4 TP-DK 10 år siden

Er jeg den eneste der ikke kan se traileren?
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#5 Morpheus 10 år siden

Ser ret spændende ud. God rolle han har valgt, Ryan Reynolds, ser det ud til.
Gravatar

#6 Mikkel Abel 10 år siden

Hmmm, havde nu ellers kun hørt godt om den og set flere steder, at man mente dette kunne blive starten på Reynolds' "McConaissance". Men kan da godt se det ser råddent ud på Rottentomatoes..
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#7 eskithekid 10 år siden

Det er derfor jeg ikke ser trailer til film, som jeg forventer at se. Udover titlen, fuldstændig spoiler hele vejen igennem, fy for..
Gravatar

#8 cookiedude91 10 år siden

det er simpelthen for ringe at 80 procent af filmens handling bliver vist i traileren, man skal efterhånden skrive SPOILER ALERT i titlen til samtlige trailere, det var slet ikke nødvendigt at vise skurken
Gravatar

#9 Mikkel Abel 10 år siden

Har ikke set traileren, men nu er det jo ikke sikkert det er en "whodunit?"-film. Kan være skurken bliver afsløret relativt tidligt og det mere er et psykologisk karakterdrama frem for et mysterium.
I saved Latin. What did you ever do?

Skriv ny kommentar: