Stanley Kubricks legendariske gyserfilm med den danske titel “Ondskabens hotel” får en sequel i 2020.

Jack Nicholson skræmte alverdens horror-fans i 1980 i rollen som Jack Torrance.

I den kommende sequel med titlen “Doctor Sleep” følger vi så sønnen, en voksen Danny Torrance, der i originalen var søn til Jack Nicholsons hovedrolle-karakter.

Danny lider af traumer efter oplevelserne på Overlook Hotel. Nu udvikler han en psykisk forbindelse til en 12-årig pige, som han må frelse fra overnaturlige kræfter.

“Doctor Sleep” er baseret på Stephen Kings roman af samme navn – en direkte sequel til Stephen Kings “The Shining”-roman.

Nu har Warner Bros. så annonceret, at “Doctor Sleep” får premiere d. 24. januar i 2020, skriver The Hollywood Reporter.

Det er “Ouija: Origin of Evil”-instruktør Mike Flanagan, som står bag “Doctor Sleep” og som dermed træder i Stanley Kubricks legendariske fodspor.

I efteråret fik “The original extended US version” af “The Shining” endelig dansk premiere – du kan læse anmeldelsen her.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Justin 5 år siden

Ondskabens hotel handlede om Månelandingen

Gad vide om den har handler om 09/11
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

#1 tja det bliver kort nævnt i bogen så hvem ved ;)
Gravatar

#3 Star Trek fever 5 år siden

Husk nu alle hensyn, inden den bliver lanceret. Ingen vold mod kvinder, kun sorte, sydamerikanske, asiatiske osv skuespillere, for guds skyld ingen hvide. Ej heller humor, da nogen ikke forstår den slags. En enkelt hest ville være at foretrække, da nogen er allergiske over for katte og hunde osv.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

#3 kan du helt ærligt ikke se hvordan du er en del af problemet, med den slags udtalelse HVER ENESTE GANG, der er en mindste mulighed ?
Gravatar

#5 Justin 5 år siden

#3
Du glemmer af det mindst skal være to LGBTQIAOJW person med i filmen
Gravatar

#6 Blandet Landhandel 5 år siden

Mejse (4) skrev:
#3 kan du helt ærligt ikke se hvordan du er en del af problemet, med den slags udtalelse HVER ENESTE GANG, der er en mindste mulighed ?


Han har bare ondt i røven. Han kunne spare os for alt hans lort ved at besøge lægen regelmæssigt.
Gravatar

#7 couchpotato 5 år siden

det duer ikke #3, tag dog hensyn til dyrene
Gravatar

#8 Johnny42 5 år siden

Nu så jeg så ikke The Shining i 1980, men da jeg så den var den bestemt ikke skræmmende, jeg husker den mest for hans irriterende kone, der sikker også ville have drevet mig til vanvid. Bogen er også totalt overlegen i forhold til filmen.
Gravatar

#9 Gorman 5 år siden

#3, 5 og 7. GAB, det er relevante kommentarer til nyheden.... må være træls at være i mentalt underskud hele tiden.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#10 Mads47 5 år siden

Hm jeg nu ikke helt hvad jeg skal synes om denne her sequel. Synes helt klart at det er syndt at en middelmådig instruktør skal lave en fortsættelse til Stanley Kubricks mesterværk. Jeg ser det lidt som hvis Paul W. S. Anderson eller Michael Bay ville lave en fortsættelse til The Godfather.

Hvis det var en god instruktør, så ville jeg kunne se noget charme i denne efterfølger. Synes dog også det er lidt mærkelig at lave en efterfølger til Kubricks The Shining, især fordi Stephen King harder filmen og Kubrick på mange måder pisset op og ned af ham med hans version.

Noget andet er latterlige kommentar som #3 gør fandme at jeg mister lysten til at bruge filmz og skrive kommentare. Forummet er næsten inficeret med negativitet, giftig maskulinitet, det er sjovt at det er dem der hele tiden råber op om det der gør problemet meget større end det er. Synes desværre denne her negativitet er at finde i alt for mange tråde.

Skriv ny kommentar: