Gyser-hittet “A Quiet Place” får en sequel, der udvider filmens univers.

Paramount har allerede bestilt en sequel. “A Quiet Place” har nemlig forvandlet et budget på 17 millioner dollars til et aktuelt billetsalg på 296 millioner dollars.

Således har instruktør John Krasinski tænkt sig at forvandle og udvide “A Quiet Place” til et slags cinematic universe – i stedet for at fortsætte med familien fra originalen:

”Jeg tænkte aldrig på det som en udvidet verden, det var tænkt som en engangsforestilling… [Men] jeg synes, det ville være interessant at opleve, hvad der på samme tid foregår andre steder,” siger John Krasinski til Deadline.

“A Quiet Place” lægger op til, at der findes andre mennesker i denne dystopiske verden – nu skal vi altså følge dem i perioden parallelt med handlingen i den første film.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Altid et dårligt tegn at man blæser budgettet op fra en succesfuld efter. De fleste film kan klare sig med et budget under 100 mio dollars og ganske få bliver bedre af at man brænder 200 ekstra mio af. Det betyder vel bare at vi får mere monster, mindre uhygge.
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 hvor har du det med at blæse budgettet op fra ? og kan ikke helt være enig i din udtalelse, men du ved måske mere om hvad pengene går til ? :)
Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

#2 Mener du ikke at gå fra 17 mio til næsten 300 mio er at blæse budgettet op? Og det er det der typisk sker. Håber ikke det sker her men som regel kommer der mere CGI, mindre historie og mindre interessante karakterer. Jeg taler bare af erfarring og det er det der plejer at ske og for mig giver det en dårligere film, men håber da at han kan overraske endnu engang, men som sagt for mig giver det anledning til bekymring, især også det med at man annoncerer et cinematic universel før man har et.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#1 #2 Kan måske misforstås, men budget-delen handler om originalens gode billet-salg i forhold til et beskedent udgangspunkt, hvilket altså resulterer i en sequel - der er endnu ingen afklaring om 2'erens budget, men bliver næppe markant større end den første film.
Gravatar

#5 Johnny42 4 år siden

#4 ok jeg var vist for hurtig til at læse for 300 mio budget lyder vanvittigt :-)
Gravatar

#6 Mejse 4 år siden

#5 præcis :)

men ja da mange film har ikke behov for et kæmpe budget, og det er da også derfor 99 procent af film ikke har det....men at sige at intet over 100 millioner kan tilføje noget positivt til en film virker lidt skørt :)
Gravatar

#7 Johnny42 4 år siden

#6 Det har jeg så heller aldrig sagt, men for mit eget vedkommende begynder jeg ofte at kede mig, hvis CGI action scenerne trækker ud, hvilket jeg synes der er en tendens til ved de store budgetter, medmindre det er gjort rigtigt, hvilket jeg synes sker i bl.a. Kong: Skull Island.
Gravatar

#8 Mejse 3 år siden

#7 det er bestemt rigtigt :) som med alting hjælper mange penge ikke, hvis de bliver brugt forkert :)

Skriv ny kommentar: