Instruktør Michael Sarnoski genforenes med sin “Pig”-skuespiller Alex Wolff i Paramounts første “A Quiet Place”-spinoff.

Wolff skal ifølge Deadline lede an i “A Quiet Place: Day One” sammen med “Us”-stjerne Lupita Nyong’o og “Stranger Things”-favoritten Joseph Quinn.

Den nytilkomne skuespiller er ikke ubekendt med horror-genren og spillede også en hovedrolle i Ari Asters fænomenale “Hereditary”.

Du kan se traileren til Asters næste film “Beau Is Afraid” lige her.

“A Quiet Place”-franchisen så dagens lys i 2018 med instruktør John Krasinski bag roret. I 2021 fik vi en fantastisk fortsættelse, der endnu engang havde Krasinski i instruktørstolen, og en “Part III” fra instruktøren er da også på vej.

“Day One” er ikke at forveksle med 3’eren. Den er en spinoff-film og den første film i franchisen, der ikke instrueres af Krasinski. Her følger vi altså ikke Abbott-familien, der leder os igennem den primære filmserie.

Den kommende spinoffs plot kender vi ikke endnu, selvom titlen godt kunne pege på, at filmen i hvert fald kommer til at foregå i begyndelsen af de blodtørstige og lydsensitive “A Quiet Place”-monstres ankomst. Der er ingen detaljer om Wolffs karakter.

“A Quiet Place: Day One” får premiere den 7. marts næste år.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Alex- 1 år siden

Alex Wolff* :-)

Skriv ny kommentar: