Det har været en forholdsvis stille uge i tv-land, hvor der udover at et par enkelte serier har fået kniven, og “The Walking Dead” og “The Simpsons” er blevet tildelt henholdsvis en anden sæson og en treogtyvende sæson, ellers ikke er sket det helt store.

Se også: Officielt: “The Walking Dead” får sæson 2.

”The Wild Wild West”: Efter “Battlestar Galactica”-show runneren Ron Moores seneste serie “Caprica” i sidste måned blev droppet af kanalen SyFy, stod den populære serieskaber uden nogen aktive serier. Dette ændres dog snart igen, da Moore har fået solgt ikke blot ét, men hele to serie-koncepter.

Det første er en nyfortolkning af den klassiske western-serie “The Wild Wild West”, der varede fra 1965 – 1969 og omhandlede to Secret Service-agenter, der med diverse smarte redskaber løste sager relateret til præsidentens sikkerhed i det gamle vesten. Ligesom den originale serie laves den nye omgang af “The Wild Wild West” for CBS, skriver Deadline.


Moores anden nye serie hedder “McCulloch” og er en action-eventyrserie, der fokuserer på et kystvagtsskib, som rejser jorden rundt. Ifølge The Hollywood Reporter er serien blevet købt af NBC, der tidligere på året også købte en anden serie af Moore med navnet “17th Precinct”.

Se også: Seriesøndag – “Caprica”, “Big Love” og “Undercovers” aflyst.

Running Wilde”: Det ser skidt ud for Will Arnetts nye komedieserie “Running Wilde”, der rygtes som værende på vej til at blive aflyst. Selvom endnu intet er offentliggjort, så har serien fra start af haltet bagefter mht. seertal, og The Hollywood Reporter kan nu rapportere, at serien uden advarsel er blevet sat på hold i et par uger af FOX for at gøre plads til genudsendelser, hvilket aldrig er et godt tegn.

Rubicon”: AMC’s nye serie “Rubicon” har den tvivlsomme ære af at være den første originale serie hos kabel-netværket, der har formået at direkte blive aflyst. Efter at serien hele sæsonen igennem havde middelmådige til dårlige seertal, valgte AMC ikke at give thrillerserien en anden sæson, skriver TVGuide.

True Blood”: Courtney Ford, der havde en større rolle i den fjerde sæson af “Dexter”, hvori hun spillede journalisten Christine, har fået en rolle i den populære vampyrserie “True Blood”. Ford vil medvirke i den fjerde sæson af serien, hvor hun i en tilbagevendende rolle vil optræde som Andys søster Portia Bellefleur, der er advokat. Det skriver TVGuide.

Se også: Se billede af nøgne og blodige “True Blood”-stjerner.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 maialideth 12 år siden

Uh, Courtney Ford var rimelig dejlig at se på i Dexter. Kunne sagtens se hende bringe noget frækt og lækkert til True Blood.
Long days and pleasant nights
Gravatar

#2 AlienJunkie 12 år siden

Glæder mig til at gense Will Smith - Wild wild west!
Gravatar

#3 filmz-jonasgr 12 år siden

Jeg vil i øvrigt opfordre alle til at læse Tim Goodmans artikel og interview om Running Wilde og dens skaber Mitchell Hurwitz. Skal se om jeg ikke også selv kan skrabe det frem fra arkiverne. Den siger meget om hvorledes det er at lave tv-serier nu til dags.

I øvrigt irriterende at Rubicon blev taget af programmet. I det mindste blev alle afsnittene vist, hvilket altid er fordelen ved kabel tv.

edit: artiklen omkring slow-tv, vedrørende Rubicons aflysning: http://www.hollywoodreporter.com/news/business-lea...

Og jeg huskede så forkert mht. at det er Tim Goodman som har skrevet artiklen omkring Hurwitz. Det er blot ham som har henvist mig til artiklen, som er her (deprimerende læsning): http://nymag.com/daily/entertainment/2010/10/the_v...
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: