“Sicario 2”-instruktør er favorit til filmatisering af “Call of Duty”


Efter begrænset succes med “Warcraft” forsøger Blizzard nu igen med en spil-filmatisering. Denne gang med Activision-spillet “Call of Duty”, der får erfaren krigsfilm-instruktør i front.

Se også: Første trailer: “Soldado” fortsætter narkokrigen i “Sicario 2″

Det er Variety, der skriver, at Stefano Sollima forhandler med Activision Blizzard Studios om jobbet som instruktør på “Call of Duty”.

Sollima har efterhånden opbygget en solid erfaring i genren. Først som instruktør på “Gomorra”-serien om den italienske gangster-krig.

Til sommer er italieneren så aktuel med narkokrig i “Sicario 2”, hvilket altså kan blive efterfulgt af reel landkrig i en filmatisering af krigsspillet “Call of Duty”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Mejse 3 år siden

#10 ikke en rigtig gengivelse af hvordan de brugte tiden, men ja det foregik meget i nutiden, og tja der var helt ærligt ikke meget de gjorde rigtigt i den film, igen fordi at de tog det spillene havde skabt, og ændrede ting der ikke gav mening, det er bare så dumt, altså er med på at der i oversættelse fra et medie til et andet, både tidsmæssigt, og hvad der fungere i hvilket medie, bliver nød til at blive ændret visse ting, men meget af det giver bare ingen mening, og tror man taber meget der, for ja en big budget film, kan ikke kører rundt kun på fans af spillene, men hvis man fra start af pisser dem af, så har filmen jo tabt før den overhovedet kommer ud.
Gravatar

#12 BlackJesus 3 år siden

COD filmatisering er kun for navnets skyld. for mange af call of duty's spil handler jo krige der er sket i virkeligheden, så er der de nyer spil hvor det foregår i fremtiden.

Men der vil ikke være noget i filmen hvor du tænker det her er bare COD. Fordi COD er bare et godt skydespil om verdenskrigene, som vi har set masser film om. kan umiddelbart ikke blive originalt.

Skriv ny kommentar: