Så er der snart endnu mere tid at blive “Lost” på, når de sidste sæsoner af ABC’s serie om de forulykkede fra Oceanic Flight 815 får premiere. De to kommende sæsoner af den populære spændingsserie “Lost”, der vil køre over tv-skærmene i 2009 og 2010, vil hver få en samlet spilletid på 17 timer – og ikke 16 timer, som det tidligere var planlagt.

ABC har tilføjet to timer til seriens produktionsplan, fordi strejken blandt Hollywoods manuskriptforfattere hev hele tre timer ud af den igangværende fjerde sæson. For delvist at kompensere for dette har selskabet tilføjet en time yderligere til anden del af sæsonens finaleafsnit, der får premiere på amerikansk tv 29. maj.

”Det var meningen, at vi skulle lave sæsonerne 16 timer hver,” beretter “Lost”-medskaberen Damon Lindelof. ”Men vi endte med kun at lave 14 timer i denne sæson, så vi skylder to timer.”

Lindenlof kan desuden love, at den forestående sæsonfinale, der skal lede op til den femte sæson, vil få en langt mere actiondrevet cliffhanger, i stedet for det forvirrende flash-forward-tidsskift, der overvældede seriens fans i sidste sæson.

”Finaleafsnittet vil ikke blive så tricky som sidste år,” udtaler han. ”I år vil det forhåbentligt blive mere hen ad en actioneventyrsfortællestil. Men episodens afslutning vil forhåbentlig virke både inddragende og fængslende, så folk glæder sig til showets næste sæson.”Vis kommentarer (36)
Gravatar

#21 AkA 14 år siden

#17

Jeg kom i snak med en ven, vedr. serier, hvor han spurgte om jeg så Heroes og Lost. Hvorefter jeg svarede nej.
Det var jo mærkeligt eftersom det var nogle af de højst rated serier på tv...

Så jeg besluttede mig for at se dem...

1. Heroes er en gang hø, selve historien, "bomben" over manhatten-konceptet kører hele sæsonen igennem, bare med lille smule indhold i episoderne. Regnede med at sæson afslutningen på sæson 1 ville være spektakulær.. men nej nej, det var bare en gang fis i en hornlygte. Ikke noget speciel vildt.

2. Lost startede forholdsvis godt, men blev derefter mere og mere mærkelig. "Skyggen" kom og var meget med i starten af sæson 1 og i slutningen. Men så i sæson 2 stoppede det, fordi "the others" var mere "in" i serien.

Nu kan jeg jo ikke udtale mig om hvordan det kommer til at gå i sæson 4 osv... Men jeg ved at plottet er en gang lort...
Hovedpersonerne, laver de dummeste fejl efter. F.eks. efter at de er blevet taget til fange af "the others", så spørger de ikke rigtig hvorfor de er blevet taget til fange, eller hvordan de er kommet herhen (the others) osv. osv. Hele plottet går jo i fucking slow motion.. Kom dog videre mand!

Der bliver aldrig stillet de rigtige spørgemål, når de endelig snakker og det pisser mig virkelig af.


Heroes
3 ud af 6 stjerner.

Lost
1 ud af 6 stjerner.
Gravatar

#22 zamm- 14 år siden

#21
Hovedpersonerne, laver de dummeste fejl efter. F.eks. efter at de er blevet taget til fange af "the others", så spørger de ikke rigtig hvorfor de er blevet taget til fange, eller hvordan de er kommet herhen (the others) osv. osv. Hele plottet går jo i fucking slow motion.. Kom dog videre mand!


Tror lige du skal se serien en gang til (nååh nej, det gider du ikke). De spørger faktisk mange gange til hvorfor de er havnet der. Og hvad mener du med at den går i slow-motion?


Men jeg derimod syntes at det er et utroligt spændende plot og i og med at historien udvikler sig til et mysterium, giver mig lyst til at se mere af det! Selve personskildringerne er nogle af de bedste beskrivelser der er og gør enhver anden TV-serie underlegen. For mig er serien ikke død endnu og med denne nyhed glæder jeg mig kun endnu mere.

Men der er lige en ting jeg ikke forstår... sæson 4 er sat til 16 afsnit - am I right? Og de sidste sæsoner vil få en spilletid på 17 timer á ca. 42 pr. afsnit... dvs. at der kommer ca. 24-25 afsnit de sidste sæsoner ifølge min lommeregner: (17*60)/42 = 24,29 afsnit ;)

Fedt nok siger jeg bare!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#23 kasper0204 14 år siden

#22 - så vidt jeg ved var planen dette:

Sæson 4: 16 afsnit
Sæson 5: 16 afsnit
Sæson 6: 16 afsnit

Men sæson 4's 16 afsnit gik, som allerede nævnt, i vasken på grund af strejken. Den bliver kun på 14 afsnit i stedet. Det er to afsnit fra, som de tilføjer på sæson 5 og 6, så de kommer op på 17 afsnit.

Altså sæson 5 og 6 vil have 34 afsnit til sammen... Så det er faktisk endnu mere ;)
Gravatar

#24 Graversen 14 år siden

Awesome, en genial serie. Jeg syntes specielt det at det er begrænset hvad man får afvide, der gør serien så god, for det skaber et helt community hvor folk udlægger teorier om hvad der kommer til at ske.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#25 mandalorian 14 år siden

jep! in the long run.... den bedste serie der har været til dags dato! i'm still hooked!
Who's the fool?...the fool...or the fool who follows him?......Obiwan Kenobi...A New Hope...
Gravatar

#26 filmz-Bruce 14 år siden

#18 Jeg røg efter afsnít 4 eller 5.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#27 nygaardpetersen 14 år siden

Lost er og bliver den mest fantastiske serie ever. Jeg føler ikke at de finder på ting hen af vejen, men netop at der er en sammenhæng med tingene. Kan ikke vente til de næste afsnit. Derudover synes jeg at sæson 3's finale afsnit var alt for fedt! Glæder mig til de næste par sæsoner
Gravatar

#28 filmz-Kadann 14 år siden

#26 -

Vi må være for utålmodige. ;)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#29 icetea 14 år siden

Prøv lige at se den her Lost parodi, hehe :) ret sjov

Gravatar

#30 filmz-Bruce 14 år siden

#28 Hmmmmmmmm :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: