Så er der snart endnu mere tid at blive “Lost” på, når de sidste sæsoner af ABC’s serie om de forulykkede fra Oceanic Flight 815 får premiere. De to kommende sæsoner af den populære spændingsserie “Lost”, der vil køre over tv-skærmene i 2009 og 2010, vil hver få en samlet spilletid på 17 timer – og ikke 16 timer, som det tidligere var planlagt.

ABC har tilføjet to timer til seriens produktionsplan, fordi strejken blandt Hollywoods manuskriptforfattere hev hele tre timer ud af den igangværende fjerde sæson. For delvist at kompensere for dette har selskabet tilføjet en time yderligere til anden del af sæsonens finaleafsnit, der får premiere på amerikansk tv 29. maj.

”Det var meningen, at vi skulle lave sæsonerne 16 timer hver,” beretter “Lost”-medskaberen Damon Lindelof. ”Men vi endte med kun at lave 14 timer i denne sæson, så vi skylder to timer.”

Lindenlof kan desuden love, at den forestående sæsonfinale, der skal lede op til den femte sæson, vil få en langt mere actiondrevet cliffhanger, i stedet for det forvirrende flash-forward-tidsskift, der overvældede seriens fans i sidste sæson.

”Finaleafsnittet vil ikke blive så tricky som sidste år,” udtaler han. ”I år vil det forhåbentligt blive mere hen ad en actioneventyrsfortællestil. Men episodens afslutning vil forhåbentlig virke både inddragende og fængslende, så folk glæder sig til showets næste sæson.”Vis kommentarer (36)
Gravatar

#1 filmz-vanilla 14 år siden

Er selv ved 11. afsnit i den nye sæson. Det er stadig en af de bedste serier :)
Gravatar

#2 MakeItMonkey 14 år siden

samme her......og dette er bare great news!
Gravatar

#3 Nexiz 14 år siden

Yay! Er også mega fan af Lost, så det er good news ^^
Gravatar

#4 icetea 14 år siden

Enig enig og enig :D genialt
Gravatar

#5 AkA 14 år siden

Nogen der lige kan fortælle mig hvad der er så godt ved denne her serie? Selve serien er forvirrende, plottet udvikler sig så dårligt og personerne i serien laver verdens dummeste fejl, selvom personerne er intelligente..

Synes denne her serie er dybt overvurderet, har et elendigt plot... (Har dog kun selv personligt set 2½ sæson af Lost, men synes indtil videre at den ikke er noget at råbe hurra for!)

Synes nu også effekterne bliver mere og mere b-films agtig. Pengene strømmer ind, men resultatet af serien, bliver mere og mere ringe. (Animationen af Isbjørnen... i sæson 2, ubeskriveligt dårligt)

Vil utrolig gerne høre hvad der gør denne her serie, så skide speciel.
Gravatar

#6 kasper0204 14 år siden

Bedste serie nogensinde! Er fuldstændig solgt - og nyder hvert eneste sekund!

#5 "Selve serien er forvirrende" - det er nok dér, du allerede er stået af ;)
Gravatar

#7 icetea 14 år siden

#5 Alt J.J laver er genialt imo (næsten) ;), men ellers er det hele mystikken, spændingen og uvisheden ved det hele. Synes nu ellers at plottet for det meste er meget fængende og udvikler sig den rigtige vej. Så er det heller ikke effekter serien har brug for, for at blive spændende. Det klarer skuespillerne og omgivelserne meget godt selv :)
Gravatar

#8 sizanx 14 år siden

I am lost without LOST.

#5 Der sker en udvikling hele tiden, ikke ligesom fx Heroes der tager 1000 år før de kommer videre fra et sted. Den måde det hele hænger sammen på, hvorfor de er på øen, hvorfor er øen speciel? osv er rigtig interessant, hvem er DI?, the others? Alle er forbundet på en måde i fortiden og fremtiden. Det er imo ret svært at forklare, man får mere mening af historien og nye twists med flash forward/backs'ne. Jeg synes det er en af de bedste serier jeg overhovedet har set og fulgt med i.
Gravatar

#9 kasper0204 14 år siden

Effekterne bliver da også bedre? Jeg synes i hvert fald, at Smokey var sindssygt fedt lavet når den suser igennem landsbyen i afsnit 4.09 - i forhold til, hvordan den så ud tilbage i de første sæsoner... Men ja, isbjørnene er måske ikke ramt helt godt - men at det går ud over helhedsindtrykket af hele serien forstår jeg slet ikke! Serien har ekstremt meget mere indhold, end de enkelte dårlige computereffekter...

#8 - Yes! Med Flashforwardene er det virkelig blevet interessant!!
Gravatar

#10 Wrangque 14 år siden

#7 Altså, J.J har jo ikke haft noget som sådan at gøre med serien siden season 1. Det er de to geniale Damon Lindelof og Carlton Cruse der hare styre pinden nu og de (og deres writing team)laver noget af det mest komplekse og geniale jeg nogensinde har set.

I love it all! Og den nye season lever (syntes jeg) fuld op til forventningerne.

Jeg er dog glad for at "kunne se en ende på det" så vi ved at de ikke bare blvier ved og ved med at fylde mysterier på. Vi har ligesom en fornemmelse af at de er "på vej et sted hen".


Skriv ny kommentar: