Så er der snart endnu mere tid at blive “Lost” på, når de sidste sæsoner af ABC’s serie om de forulykkede fra Oceanic Flight 815 får premiere. De to kommende sæsoner af den populære spændingsserie “Lost”, der vil køre over tv-skærmene i 2009 og 2010, vil hver få en samlet spilletid på 17 timer – og ikke 16 timer, som det tidligere var planlagt.

ABC har tilføjet to timer til seriens produktionsplan, fordi strejken blandt Hollywoods manuskriptforfattere hev hele tre timer ud af den igangværende fjerde sæson. For delvist at kompensere for dette har selskabet tilføjet en time yderligere til anden del af sæsonens finaleafsnit, der får premiere på amerikansk tv 29. maj.

”Det var meningen, at vi skulle lave sæsonerne 16 timer hver,” beretter “Lost”-medskaberen Damon Lindelof. ”Men vi endte med kun at lave 14 timer i denne sæson, så vi skylder to timer.”

Lindenlof kan desuden love, at den forestående sæsonfinale, der skal lede op til den femte sæson, vil få en langt mere actiondrevet cliffhanger, i stedet for det forvirrende flash-forward-tidsskift, der overvældede seriens fans i sidste sæson.

”Finaleafsnittet vil ikke blive så tricky som sidste år,” udtaler han. ”I år vil det forhåbentligt blive mere hen ad en actioneventyrsfortællestil. Men episodens afslutning vil forhåbentlig virke både inddragende og fængslende, så folk glæder sig til showets næste sæson.”Vis kommentarer (36)
Gravatar

#31 krille 14 år siden

Har aldrig fået set Lost, men vil gerne. Mine egne personlige favoriter er Prison Break og især 24, som er mn ynglings
Fear can hold you priosoner. Hope can set you free. Tagline. The Shawshank Redemption
Gravatar

#32 nygaardpetersen 14 år siden

#31
Så vil du elske Lost,som ifølge mig overgår både 24 og Prison Break
Gravatar

#33 filmz-Bruce 14 år siden

#31 Der er nu kommet mange nyere serier ud siden disse!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#34 filmz-jonasgr 14 år siden

De få afsnit jeg har set af serien, så går de bare rundt på en ø og når jeg så ser lidt af serien på et senere tidspunkt er de stadigvæk på øen. For mig at se virker den noget triviel, men det kunne selvfølgelig være at man skulle se den fra begyndelsen af.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#35 Wrangque 14 år siden

#34 Ja... det er et dårligt argument :D Der sker selvfølgelig en masse på øen og showet handler nok også mere om hvad der sker på øen end det handler om at komme væk.

give it a chance ! :D
Gravatar

#36 tiany 14 år siden

#34 Da sæson 1 startede kunne jeg heller ikke rigtigt se hvad hypen var, da de bare snakkede og sad på øen hver gang jeg zappede forbi. MEN så en dag da jeg kom forbi rendte der en isbjørn rundt på øen og jeg tænkte hvad fanden?! Så jeg hang ved og i dag er jeg fuldstændig hooked.

Jeg elsker den serie og jeg kan godt lide det faktum at jeg absolut ikke har nogen ide om hvor serien ender, det er så kedeligt hvis man kan regne alt ud. Jeg er så lige 2 afsnit bag jer andre, da jeg ikke ser den direkte i usa, men på svensk tv4
Valar morghulis

Skriv ny kommentar: