Så er det dagen før dagen før dagen. “Jurassic World” har premiere på torsdag. Nu kan du se den sidste trailer, inden det går løs.

Se også: ”Jurassic World” er en direkte sequel til “Jurassic Park”

“Jurassic World” begynder 22 år efter handlingen i originalen “Jurassic Park”. John Hammonds vision fra dengang – en temapark med levende dinosaurer, er nu blevet til virkelighed. Men temaparken er i økonomiske vanskeligheder, så en ny attraktion bringes til live, hvilket giver drabeligt bagslag.

Der er dansk premiere den 11. juni.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 9 år siden

Den eneste trailer...hvis det var en trailer, som jeg har set af det her. Som gjorde at jeg gerne ville se filmen. Var den første, hvor man hørte kendings melodien fra Jurassic Park (1993) på et stille klaver.

Alle andre, ISÆR denne og alle andre hvor ham der helten TÆMMER velociraptor'erne - har givet mig mindre og mindre håb for en god film.

Den her kommer til at slås med den nye Terminator om titlen får Årets skuffelse 2015.

Og her må jeg tilføje et stort DESVÆRRE. For jeg elsker de to første Jurassic film (1'eren mest) og de tø første Terminator fil (2'eren mest)
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 Klausbp 9 år siden

#1 Det første du skriver gav næsten ingen mening. Men er enig med dig. Svært at leve op til 1'eren i serien og alle film siden den har sucket...
Gravatar

#3 Star Trek fever 9 år siden

Fedt at man kan underkende den nye Terminator og denne udfra trailers

Hvis det var en polsk eller en fransk film kunne jeg forstå det
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 compax 9 år siden

Af en eller anden grund, har ingen af trailerne fanget mig til denne film indtil videre. så mon ikke jeg ender med at skippe biografen denne gang.
Gravatar

#5 Geekalot 9 år siden

Napper den på netflix en eller anden søndag om nogle år :)
Gravatar

#6 Therewillbeblod 9 år siden

# 2.


Det er den trailer (det er så en teaser, min fejl) - DEN fik mine forventninger i vejret. Siden da har hver trailer givet mig mindre og mindre lyst til at se filmen.

Ang. Terminator (den kommende). Ud fra de trailers jeg har set. Og så hele det faktum at de fortsætter med at presse citronen. Jeg mener, hold nu op! Ud fra at jeg syntes idèen om at genskabe lidt af den historie som virkede i 1'eren og tviste det op, men en parallel historie - noget CGI og så nogle skuespillere som ikke fanger mig. Altså undertegnede, fred med, hvis I andre elsker dem. Dèt samt det at 67 årige Arnie, er blevet en joke. Han er blevet et komisk indslag (IMO) og har ingen coolness-faktor længere.

I MINE ØJNE altså...han er en hyggelig morfar, som kan fortælle en god historie med glimt i øjet.

Se de to første (ISÆR 1'eren) - se DER var han fucking frygt ingydende!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#7 Joeyvind 9 år siden

Med forbehold for at dette kun er en trailer, syntes jeg virkelig dialog og skuespil ser ømt ud.

Hver gang hende den rødhårede dino-doktor er skeptisk, får man næsten lyst til at tilføje Lars Løkkes sætning "Der er så meget du ikke forstår"...
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#8 Kaversmed 9 år siden

Hvornår kommer anmeldelsen op herinde? Er skide nysgerrig :D
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#9 Morten Vejlgaard Just 9 år siden

#8 Vores anmelder ser den først i morgen formiddag - den burde være online senest torsdag morgen.

Skriv ny kommentar: