Edgar Wright var i årevis hyret til at instruere ”Ant-Man” for Marvel. Men sent sidste måned valgte parterne at gå hver til sit på grund af kreative uenigheder.

Se også: Officielt: Marvel annoncerer instruktør og forfatter til “Ant-Man”

Nu løfter Edgar Wrights hyppige samarbejdspartner og gode ven, Simon Pegg, lidt af sløret for, hvad der lå til grund for bruddet.

I et interview med Sky bakker skuespilleren op om Edgar Wrights version af “Ant-Man” og siger, at det er en skam, publikum aldrig får hans udgave at se.

Jeg tror, at Marvel havde en helt specifik ting i tankerne angående “Ant-Man”. Men hvis man hyrer en så unik instruktør som Edgar Wright, må man også forvente, at han laver en film ud fra sin vision – en Edgar Wright-film ,” siger Simon Pegg og slutter af med at kalde bruddet mellem Marvel og Edgar Wright for ”Marvels tab.”

Manden, der har udskiftet Edgar Wright i instruktørstolen, er Peyton Reed (”Bring it On”). Sammen med Adam McKay, kendt fra blandt andet ”Anchorman” og ”The Other Guys”, skal han arbejde på en ny udgave af manuskriptet til “Ant-Man”, inden optagelserne begynder i næste måned.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Morpheus 9 år siden

Det er bestemt også Marvel's tab, som han siger. Jeg havde virkelig glædet mit til filmen, med Wright som instruktør, forfatter osv. Mine forventninger nu er hvertfald dalet en god del.

Skriv ny kommentar: