De sidste par uger har Marvel Studios haft store problemer med produktionen af deres kommende superheltefilm, ”Ant-Man”.

Se også: Adam McKay trækker sig fra “Ant-Man”

Først valgte filmens instruktør, Edgar Wright, at trække sig fra projektet efter uoverensstemmelser med producenterne fra Disney og Marvel, der ikke ikke var tilfredse med manuskriptet.

Senere blev Adam McKay (”Anchorman”, ”The Other Guys”) tilknyttet projektet som instruktør, men også han valgte at springe fra hurtigt igen.

Nu ser det dog endelig ud til, at der kan falde lidt ro over gemytterne omkring filmen. Marvel har nemlig annonceret både en ny instruktør og en ny forfatter til “Ant-Man”.

Det bliver Peyton Reed, kendt for komedier som ”Bring It On” og ”Yes Man”, der skal instruere. Adam McKay er også tilbage på projektet – denne gang dog udelukkende som forfatter.

På Marvels hjemmeside løfter de lidt af sløret for, hvad filmen kommer til at handle om:

Bevæbnet med muligheden for at skrumpe i størrelse men øge sin styrke, må svindleren Scott Lang gå imod hans principper og hjælpe hans mentor, Hank Pym, da en ny trussel er parat til at stjæle hemmeligheden bag det spektakulære Ant-Man kostume,” lyder plottet.

I hovedrollen som Scott Lang ses Paul Rudd, mens Michael Douglas spiller den gamle Ant-Man, Hank Pym. Også Michael Pena, Patrick Wilson, Evangeline Lily og Corey Stoll er at finde på rollelisten.

“Ant-Man” får premiere herhjemme den 16. juli 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 the_paki_don 9 år siden

Hmmm...

Jeg håber da godt nok, at det kun lige er at omskrive manus, da hvis der skal skabes et helt nyt manus... Der er jo kun lidt over et år til udgivelse.

Desværre. Indtil videre ryger den på listen over spildte muligheder. Oddsene taler alt for meget imod, selv med McKay som manusforfatter.
Gravatar

#2 tricopulus 9 år siden

ja, jeg tror kun der kommer en enkelt solo-film med Ant-man og så tror (håber) at han kommer med i den tredje avengers-film og evt., i andre film, f.ex. filmene op til avengers 3, såsom thor 3(dette tror jeg næppe) ?? , eller cap.america 3??? (det kunne være en mulighed) eller i en kommende doc. Strange film, eller i nogle af de kommende netflix-serier eller måske i AOS anden sæson, eller måske i den kommende phase 4 af marvel-film efter phase 3.
Fordi så stor en succes tror jeg næppe Ant-man bliver, men hvis der er fremgang i filmen så gør ham(Hank Pym eller Scott Lang) til en anden superhelt, f.ex. , Giant-man (Ved godt Hawkeye har været Giant-man i bladene, men kan ikke ´´se ´´ Jeremy Renner som Giant-man) .

Men spændene bliver det ihvertfald :-)
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."

Skriv ny kommentar: