De primære stemmeskuespillere bag den populære tegnefilmserie “The Simpsons” kan se frem til en så klækkelig lønforhøjelse, at de hver især kan gå ud og købe en ny Rolls Royce efter hvert afsnit, de langer over disken.

Det har aldrig været et spørgsmål, om der kom endnu en sæson, men om hvor meget det ville koste Fox at søsætte den 20. af slagsen. Skuespillerne bag tv-serien krævede for nylig et $200.000 lønhop fra de daværende $300.000 til $500.000. Efter forhandlinger landede parterne dog lige i midten og blev enige om en løn på $400.000 (1,9 mio. kr.) pr. afsnit.

Dermed er skuespillerne Hank Azaria (Moe, Apu), Dan Castellaneta (Homer), Julie Kavner (Marge), Yeardley Smith (Lisa), Nancy Cartwright (Bart), og Harry Shearer (Mr. Burns, Ned Flanders) nu blandt de højst betalte tv-serie-skuespillere i verden.

Lønforhandlingerne har dog trukket så meget i langdrag, at den kommende sæson vil være en smule kortere end normalt – 20 afsnit fremfor de normale 22.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 CensoreD 13 år siden

tror godt vi kan overleve 2 afsnit mindre :) men for satan, det noget af en løn check :D
Gravatar

#2 Slettet Bruger [3538197458] 13 år siden

Kunne de ikke bare stoppe mens legen er god? (selvom det nok er for sent). Simpsons er ikke sjovt længere :(
Gravatar

#3 Kruse 13 år siden

Ja, det giver jo også mening. Jo svagere kvalitet, jo flere penge. Simpson er ikke hvad det har været. Stadig er det utroligt at de har kunne holde den høje kvalitet som de gjorde i så lang tid.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 filmz-Sauron 13 år siden

Det er jo trods alt ikke skuespillerne, der bestemmer kvaliteten af produktionen - Simpsons' force har altid været skiftende manuskriptforfattere og instruktører. Jeg synes trods alt, at mange af de nye afsnit lever op til den gennemgående standard. Og manuskriptforfattere kommer og går, men hvis Mr. Burns eller Homer pludselig ændrer stemme, så gider de færreste vel næppe at se det mere - hvilket de jo tydeligvis også er klare over i studierne over there. Lad dem få, hvad de forlanger (inden for rimelighedens grænse i den branche) - så længe det vedbliver at være lige godt :-)
"Where are we going?" "Mexico."
"What's in Mexico?" "Mexicans."
Gravatar

#5 thomasegebaek 13 år siden

#2
Legen har ikke været specielt god i rigtig mange år. The Simpsons er død for mit vedkomne, de sidste sæsoner er ynkelige. Jeg kan godt forstå skuespillerne kræver flere penge uden skrubler, de kan ligeså godt få lidt ud af det.
Gravatar

#6 filmz-fennec 13 år siden

Jeg kan stadig grine af Simpsons, men jo, det kan godt mærkes at de har sværre ved at finde på nye ideer. For mig må de godt aflive Simpsons, hvis de bare starter Futurama op igen.

Frinds castet var de ikke oppe at får $1 mill pr afsnit i sidste sæson??
"Sandurz. You got to help me. I don't know what to do. I can't make decisions. I'm a president!"
(President Skroob)
Gravatar

#7 filmz-VinceNoir 13 år siden

# 2 & 5

Enig. Det er virkelig blevet ringe. Efter min mening har Family Guy overtaget Simpsons plads nu.
Gravatar

#8 icetea 13 år siden

Hvor er det sygt de kan høste så mange penge ud af det :O

Synes dog stadig at nogle af de nye afsnit er meget sjove :)
Gravatar

#9 HonoDelLoce 13 år siden

Jeg synes så lige nøjagtig, at Sæson 19 har været helt genial - kun 2 af afsnittene har jeg ikke været vild med, ellers synes jeg at standarden er blevet oppet gevaldigt igen ..

Serien er blevet meget mere hård - på den sjove måde - og selvom der aldrig rigtigt er blevet lagt fingre imellem, så er det stadig blevet mere kontant - og jeg elsker det :D

F.eks. da Bart fræser en halmpresser (eller whatever det hedder :D) igennem en mødding, og Pirates of the Caribbean 3 kommer ud på den anden side - priceless :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#10 davenport 13 år siden

Vel ikke mere sygt, end at de store skuespillere får mellem 20 og 100 mill. for en filmrolle?
Men det er mange penge.. Kunne godt bruge bare en promille..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: