Frank Miller, som skrev og var medinstruktør på “Sin City”, baseret på hans populære tegneserier, kan i et interview med Sci Fi Wire fortælle, at den længe lovede “Sin City 2” endelig er klar til at gå i produktion. Miller og Robert Rodriguez skal igen stå for instruktionen på opfølgeren om syndens by.

”Manuskriptet er stort set færdigt, og nu befinder vi os i den gråzone, hvor vi caster og laver manuskriptjusteringer, som skrider fremad,” beretter Miller.

Fortsættelsen vil bygge på “En dødbringende dame”, den anden “Sin City” historie, som er en prequel til “The Hard Goodbye”, der lagde grunden for en af historierne i den første film. Miller kan desuden tilføje, at “Sin City 2” også vil følge et par af tegneseriens andre gamle historier samt et helt nyt eventyr.

”De gamle historier er et par ‘Blue Eyes’ fortællinger, og der er en historie om pigerne fra den gamle bydel, og den nye handler om Nancy Callahan i en meget anderledes og skræmmende rolle,” afslører Miller. ”Jeg håber på, at vi kan begynde i slutningen af foråret. Det bliver ret varmt i Austin [i Texas], så vi holder muligvis en pause i løbet af sommeren, men både Robert og jeg ønsker virkelig at komme i gang med optagelserne så hurtigt som muligt.”Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 filmz-DevonHartigan 17 år siden

Sweet, I can't wait!
Gravatar

#2 tiny 17 år siden

# 1

Ditto - det er vi mange, der har ventet meget længe på....
Just think of your mind as a movie, you can pause, rewind or slow down any details you want.
Gravatar

#3 filmz-sacraments 17 år siden

ohhh.. den bliver så sej!
Gravatar

#4 filmz-woyer 17 år siden

"og den nye handler om Nancy Callahan i en meget anderledes og skræmmende rolle"

Det lyder utrolig spændende og som et godt træk. Hun vil nok blive lidt tør i længden, hvis man kun så hende i samme "sukkersøde" stil imo.

Can't wait 2.
Gravatar

#5 HonoDelLoce 17 år siden

HALLELUJAH !

#4 Så længe hun har småt med tøj på :D

Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#6 filmz-sacraments 17 år siden

#5 AGREE!
Der var godt nogen nogen nice babes med i den første
Gravatar

#7 Collateral 17 år siden

Jeg har en ide! Hvad med at vi splitter hele "Sin city 2" op. Altså bare til folk der ikke bor i USA, for det er ikke sikkert de kan forstå det der med flere forskellige karakterers historier der bliver samlet i EN film!!

(Og desuden er det jo altid sjovt at ødelægge geniale instruktørers ideer, bare så de ikke bliver alt for glade for sig selv.)
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#8 filmz-woyer 17 år siden

Hehe #5 og #6 - I er nogle grise :D

#7 Du er heller ikke kommet over den dårlige nyhed om Grindhouse ;)
Gravatar

#9 filmz-canner 17 år siden

haha #7.. jeg er virkelig også tosset. føler mig lidt nødsaget til at skaffe en amerikansk version af grindhouse før jeg ser den - nægter at se de splittede udgaver først - ekstra eller ej..
If a ruler rocks, and a rock rules - who's coolest!?
Gravatar

#10 filmz-kirjapan 17 år siden

uha... den glæder jeg til at se

Skriv ny kommentar: