Jar Jar Binks gør angiveligt comeback i Star Wars-universet i den kommende serie om Obi-Wan Kenobi.

Han blev symbolet på alt det, som fans ikke kunne fordrage ved George Lucas’ prequel-trilogi.

Derfor er det opsigtsvækkende, at Making Star Wars nu erfarer, at karakteren Jar Jar Binks medvirker i den kommende Obi-Wan Kenobi-serie på Disney+.

Star Wars-serien udspiller sig flere år efter “Revenge of the Sith”, hvor vi sidst stiftede bekendtskab med Jar Jar Binks.

Derfor har Binks angiveligt groet sig et skæg i Obi-Wan Kenobi-serien for at illustrere, at der er gået tid siden sidst.

Det vides endnu ikke, om den originale Jar Jar Binks-skuespiller, Ahmed Best, vil returnere til rollen.

Best har tidligere fortalt, hvordan han overvejede selvmord på grund af hadet imod Jar Jar Binks-rollen – læs om det her.

Det er “The Mandalorian”-instruktør Deborah Chow, der står bag Obi-Wan Kenobi-serien.

Læs også ‘Obi-Wan Kenobi-serie begynder produktion i 2020 – “Star Wars”-tidslinjen afsløret‘.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Star Trek fever 5 måneder siden

Det er næsten nok til at ikke ville se den. Så mangler vi bare en Rose Tico inspireret klaphat også, så er fadæsen komplet
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 FelixtheAvenger 5 måneder siden

Hey, det forudsigede jeg for flere uger siden, mand! Hvorfor stjæler du mine ideér, Morten? (ironi)
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#3 Warbeard 5 måneder siden

Hov hov, jar jar er en klassisk karakter!
Gravatar

#4 FelixtheAvenger 5 måneder siden

#3 Så meld dig ind i Jakob Stegelmann's fanklub.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#5 tiemaster 5 måneder siden

Jar jar er ikke favorit nej... men er sgu da sjovt hvis han er med i Obi wan serien.. jeg glæder mig ...
a long time ago in a galaxy far far away
Gravatar

#6 The one is back 5 måneder siden

Det er sgu da mærkeligt de kan få skægde hade hår på kroppen eller på hovedet
Gravatar

#7 Johnny42 5 måneder siden

Skægt, ha ha, nå men spøg til side. Både Ahmed Best og Jake Lloyd er nogle af dem der er blevet behandlet værst af de såkaldte fans, som jeg ikke betragter som fans. Det er fint nok at man ikke kan lide en karakter, men racistiske, hadefulde angreb og person angreb på en skuespiller hører ingen steder hjemme i Star Wars eller sådan set alle andre film.

Ahmed Best får dog genoprejsning når han er vært på Jedi Temple Challenge på Disney+. Jeg har dog også et lille håb om at han på et tidspunkt vender tilbage som en ny karakter i en Star Wars film, muligvis som en af de nye jedier, der vil blive elsket af fans.

Hvis han vender tilbage som JJ Binks har jeg som udgangspunkt intet imod det hvis det gøres ordentligt, og han ikke stjæler hele serien. I episode 2 og 3 synes jeg det var fint nok med de doser vi fik af ham.

Lidt mere bekymrende er det hvis et andet rygte er sandt, hvor det spekuleres i at Obi-Wan forlader Tatoine på et tidspunkt hvor hans primære opgave er at holde øje med og beskytte Luke og samtidig tiltrække så lidt opmærksomhed fra imperiet som muligt.

Jeg håber han bliver på Tatooine, og at der så er noget med hans kommunikation med Qiu-Gon Jinn og Yoda, samt lidt mere indblik ind i sandfolkets kultur. De bliver ofte set som vilde og brutale, men som ofte forsøger de bare at beskytte deres land. Det er menneske der er de invasive. Der drages faktisk paralleller til indianerne. I Myth and Fables er der en historie, hvor sandfolket tegnes noget mere nuanceret. Jeg håber der kommer mere af dette.
Gravatar

#8 Mads47 5 måneder siden

#7 Jeg er så glad for at du skriver nettop lige dette. Det er sådan nogle vigtige detaljer at få med. Synes også det skal pointeres at den hetz der var mod Ahmed Best blev så alvorlig og grov, at man var tæt på at tage sit eget liv.

Jeg vil gerne se Jar Jar Binks igen, ikke fordi han er en karakter jeg elsker. Men som fanbasen har lært at tolerere ham, synes jeg også godt at man kan give karakteren en smule medvind i et segment hvor han passer ind.
Gravatar

#9 Reborn Sith 5 måneder siden

#7 og #8 Jeg er helt enige med jer.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#10 Flemming Larsen 5 måneder siden

Yep. Glæder mig allerede.

Skriv ny kommentar: