Selvmordstanker: Jar Jar Binks-skuespilleren Ahmed Best afslører depressive tanker efter “Star Wars”-kritik.

“Star Wars”-fans er blandt de mest dedikerede filmfans i verden. De elsker. Men de hader også.

Det fik Ahmed Best at mærke for snart 20 år siden, da han medvirkede i rollen som den udskældte Jar Jar Binks i “The Phantom Menace”.

Binks-karakteren fik så stor kritik, at det næsten ødelagde karrieren for Best – læs mere om det her.

Men det kunne have ødelagt langt mere for skuespilleren. I et nyt opslag på Twitter afslører Ahmed Best, at han overvejede at tage sit eget liv som følge af “Star Wars”-vreden.

En vrede, der senest har ramt særligt Kelly Marie Tran efter sin rolle i “The Last Jedi” – læs mere om det her.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Bishop 5 år siden

Sørgeligt at det skal være sådan, manden har jo kun spillet den rolle som George Lucas ønskede. Star Wars fans kan være nogle forkælede møgunger.
Rian Johnson, John Boyega, Kelly Marie Tran kan vel alle sammen relatere til Ahmed Best og hvordan det er at blive offer for Star Wars Nerd-Rage.
Gravatar

#2 aeries 5 år siden

Jeg var ikke selv Jar Jar fan og synes det var rent muppet sjov. Ja, jeg hadede karakteren. Men det fik mig da aldrig til at hade Ahmed Best som desværre ikke fik så mange chancer for at vise hvad han måske ellers kunne præstere.

Hans portræt af Jar Jar er jo ikke nødvendigvis det eneste han kan præstere og jeg undede ham da gerne en rolle i en helt anden genre så han kunne bevise at han var meget mere end bare Jar Jar.

Det samme gælder for Kelly Marie Tran som jo havde et job, en rolle at spille. At folk så ikke synes om den rolle er jo ikke hendes skyld. En skuespiller kan trods alt kun gøre så meget med det materiale de har til deres rådighed.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#3 Mads47 5 år siden

Bishop (1) skrev:
Sørgeligt at det skal være sådan, manden har jo kun spillet den rolle som George Lucas ønskede. Star Wars fans kan være nogle forkælede møgunger.
Rian Johnson, John Boyega, Kelly Marie Tran kan vel alle sammen relatere til Ahmed Best og hvordan det er at blive offer for Star Wars Nerd-Rage.


Jeg skammer så frygteligt meget over Star Wars fandom, det er en af de mest toxic fandoms lige pt. Der er så meget had og barnlige opførsel..synes også hadet vi oplever bare her på filmz er dræbende over for alt debat.

Heldigvis er det en lille minoritet alt hadet kommer fra, men de flyder meget i debatten. Jeg er i hvert fald træt af det, der er ikke meget der har forandret sige siden 1999.
Gravatar

#4 Justin 5 år siden

Jeg troede Jar Jar var 100% computer skabt
Gravatar

#5 Johnny42 5 år siden

Det værste er godt nok det der er overgået Jake Lloyd, der faktisk stoppede som skuespiller efter sin rolle som Anakin Skywalker i TPM. Det er godt twitter ikke fandtes dengang, for den slags kommentarer, der fyger afsted der kan få enhver til at blive presset ud på selvmordets rand.
Gravatar

#6 Mads47 5 år siden

Johnny42 (5) skrev:
Det værste er godt nok det der er overgået Jake Lloyd, der faktisk stoppede som skuespiller efter sin rolle som Anakin Skywalker i TPM. Det er godt twitter ikke fandtes dengang, for den slags kommentarer, der fyger afsted der kan få enhver til at blive presset ud på selvmordets rand.


Det er direkte pinligt at der var sådan en mob mentalitet ang. et barn..forhelved..det var jo voksne mennesker. Jake Lloyd kom sig jo aldrig rigtig over det han blev udsat for efter filmen udkom.
Gravatar

#7 dfms 5 år siden

Cry me a fucking river, down by the Old Mill Stream......
Gravatar

#8 Mejse 5 år siden

#7 du skal huske alle ikke kan være lige så seje som dig jo
Gravatar

#9 Gridlock 5 år siden

Lad mig se tragisk historie check.
Bliver den brugt til og male alle Star Wars fans i et dårligt lys, sådan at all kritik (gyldig eller ej) kan simpelthen blive fejet ind under gulvtæppet og ignoreret.. check.

Det er ikke kun fans "der aldrig ændre sig", medierne gør det heller ikke, de køre stadigvæk i samme gamle rille...

Ja er ikke fan af TLJ synes det er en dårlig film der fortjener det meste af den kritik den får.
Men og angribe skuespillerne for og udføre deres arbejde er nok det tåbeligste man kan gøre, det tjener ingen sag og giver kun yderlige ammunition til dem der siger at Star Wars fans, er en omgang manbabies man ikke skal ta seriøst.

Hvis man endelig skal angribe dem der har ansvaret for TLJ, så gør det med kolde og direkte facts.
Så som at Admiral Holdo nægtede og fortælle Poe om sin plan eller at hun overhoved havde en, selv da Poe pege en pistol mod hende giver ingen mening.

Admiral Holdo´s offer giver ingen mening.
Hvis det hun gjorde var muligt, hvorfor tog modstandsbevægelsen så ikke bare en omgang asteroider, smækkede en hyperdrive motor på dem samt et lille kontrolrum hvor en droide kunne side og så ellers begyndte og bombardere The First Orders flåde med dem.
Det ville hurtigt gør samtlige af deres store skibe ubrugelig, da de ville være omvandrende skydeskiver.
Og siden vi så hvor meget skade Holdo´s skib kunne gøre ville der ikke være brug for særlig mange skibe den størrelse for og nakke det meste af the first order.

Hvordan var the first order istand til og overtage herredømmet over galaksen så hurtigt?
I TFA havde de den nye dødstjerne og det var mere eller mindre det.
Efter at de udslettede de 7 planeter, kunne de måske ha holdt en gengældes angreb i skak, med truslen om at de ville sprænge flere planeter i luften hvis de andre forsøgte noget.
Men efter dødsstjernen blev destrueret, ville the first order nok møde modstand fra samtlige andre racer der ville angribe dem.
Så hvordan The first order var istand til og overtage magten i hele republikken på så kort tid, giver ikke nogen mening.

Forceghosts der er i stand til og nedkalde lyn, giver ingen mening når man tager resten af film universet i betragtning.
Hvis det var muligt hvorfor smutte Yoda ikke bare en tur til Endor og ristede skjold generatoren til dødsstjernen, og dermed sparede oprøret for en masse besvære.

Eller hvorfor dukker Yoda først op nu og ikke da Luke havde allermest brug for ham da hele misæren med Ben Solo startede?

Hvorfor er Leia ligepludselig istand til og bruge the force? på intet tidspunkt i filmen, for vi så meget som et hint om at hun har trænet med Luke.
Og nej og sige det blev forklaret i en bog, er ikke godt nok, en bog kan bruges til muligvis og gi lidt ekstra indhold så som historien bag 3PO´s røde arm eller hvorfor Holdo farver sit hår.
Den kan ikke bruges til og forklare noget et plothul i filmen.

Og det vigtigste af det hele husk og ta screenshots af det hele, så når Rian Johnson påstår at diverse fans angriber ham personligt, kan man bevise med screenshots at hovedparten af alle de "angreb", bestod i var alm kritik i forhold til den film han havde lavet.

Hvis man kan levere nok af disse beviser, vil Rian Johnson til sidst stå som peter i Peter og ulven.
Han kan skrige nok så mange gange at ulven kommer, men ingen lytter til ham fordi det er blevet bevidst at han enten lyver eller direkte overdriver, når det kommer til hvad der egentlig skete samt alvoren af de "angreb".
Gravatar

#10 Mejse 5 år siden

#9 men alt det du bruger som argumenter, går jo ud fra at star wars universet var logisk til at begynde med, har det aldrig været og vil det aldrig blive :)

men ja den slags selvom det heller ikke giver meget mening, er langt bedre end person angreb, for at folk udfører deres arbejde.

Skriv ny kommentar: