For et par dage siden begyndte der at florere rygter om, at “G.I: Joe – Gengældelsen”-instruktøren Jon M. Chu skulle instruere den næste “Star Trek”-film. Ganske forståeligt var det ikke just en nyhed, som fremprovokerede stående applaus blandt franchisens fans, men nu har Chus PR-folk selv dementeret rygterne, og det lader nu til, at Paramount har kørt en helt anden instruktør i stilling til tjansen.

Se også: Eksklusivt: “Elysium”-instruktør uinteresseret i at lave næste “Star Trek”.

Abernes planet: Oprindelsen”-instruktøren Rupert Wyatt, som også instruerede den roste fængselsfilm “The Escapist”, er angiveligt på toppen af Paramounts ønskeliste over J.J. Abrams’ arvtagere. Abrams instruerede “Star Trek” og “Star Trek Into Darkness”, men har for travlt med “Star Wars: Episode VII” til at lave det næste kapitel i Gene Roddenberrys sejlivede rumsaga.

Der går tilmed rygter om, at Paramount med vilje lækkede Chus navn til pressen for at tvinge Wyatt til prompte at takke ja til at instruere den næste “Star Trek”-film, som er den 13. i rækken.

Det vides endnu ikke, hvad den næste “Star Trek”-film vil handle om, men Paramount håber på at have filmen klar til udgivelse i 2016, hvor “Star Trek”-franchisen har 50 års jubilæum.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Mister Marvel 10 år siden

Jeg håber vi denne gang ser New Vulcan, og at skurkerne blir klingons og cardassians, og at romulans denne gang hjælper UFP med at besejre klingons og cardassians, ser det ville være fantastisk, fordi så kunne romulans lave en alliance med ufp og gøre klingons endnu sure og fjendtlige.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: