Warner Bros. er i fuld gang med at stable en ny “Twilight Zone”-film på benene, og de har en håndfuld succesfulde instruktører i tankerne til opgaven – heriblandt Christopher Nolan, Michael Bay og Alfonso Cuarón.

Læs også: Filmudgaven af “The Twilight Zone” rykker fremad

Nolan er indtil videre frontløberen, men da manuskriptet angiveligt minder en del om hans seneste film, “Inception”, er det endnu ikke klart, om han vælger at takke ja. Bay er åbenbart også vild med manuskriptet, men han vil muligvis hellere fortsætte arbejdet på sit drømmeprojekt, den sorte komedie “Pain and Gain”.

Sidst, men ikke mindst, overvejes Alfonso Cuarón (“Children of Men”), der netop har færdiggjort sin næste film, “Gravity” med Sandra Bullock. Cuarón har intet andet på tegnebrættet lige nu og kan derfor give sig i kast med “Twillight Zone” øjeblikkeligt.

Selvom de ovenstående herrer er filmstudiets favoritter, har instruktøren bag “Abernes planet: Oprindelsen”, Rupert Wyatt, også udtrykt interesse.

The Twilight Zone” var en skelsættende science fiction-serie, som blev transmitteret fra 1959 til 1964 og bød på spritnye historier hver uge, der fokuserede på det overnaturlige.

I to omgange genoplivede man tv-serien – først i 1980’erne og senest i 2002 – mens man i 1983 skruede franchisens første spillefilm sammen, “Twilight Zone: The Movie”, som bød på fire separate fortællinger, der blev filmatiseret af hhv. Steven Spielberg, George Miller, Joe Dante og John Landis. Filmen skabte store kontroverser, da en helikopterulykke under optagelserne dræbte tre skuespillere – deriblandt to børn. Men angiveligt skulle manuskriptet til den nye “Twilight Zone”-film altså blot rumme én enkeltstående historie.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 StarWarsFan11384EB 10 år siden

Det kunne være fedt hvis de alle fire fik hver sin del, ligesom de fire andre instruktører på den forrige film :D
Gravatar

#2 elwood 10 år siden

Damm jeg ku jo kun se starten af overskriften, så fik lige bange anelser 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 NP 10 år siden

Det er nu Sandra Bullock, der spiller hovedrollen i Gravity. Angelina Jolie var kun tilknyttet projektet på et tidligere tidspunkt. Derudover har Cuarón vel godt et års post-production på filmen endnu, så han er vist ikke ledig lige foreløbig.

Og hvorfor skulle Nolan spilde sin tid med andres projekter, når han nu har magt og indflydelse nok til at få finansieret sine egne?

Gravatar

#4 Babo84 10 år siden

Hmm
Gravatar

#5 The Insider 10 år siden

#3, tak, hermed rettet :-)
War. War never changes.
Gravatar

#6 HonoDelLoce 10 år siden

Er jeg den eneste, der har meget svært ved at tage Bay-rygtet seriøst? Jeg mener, med mindre plottet omhandler mystiske kæmpeeksplosioner der sker rundt omkring på verdens strande, hvor der er model-shoots i gang, så kan jeg slet slet ikke se, hvad han kan bidrage med i sådan et univers?

Og NEJ, det er ikke for at sætte Bay i bås - det har han dælme klaret fint selv ! ;)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#7 NP 10 år siden

HonoDelLoce (#6) skrev:
med mindre plottet omhandler mystiske kæmpeeksplosioner der sker rundt omkring på verdens strande, hvor der er model-shoots i gang


Det lyder nu som et pænt syret koncept, der sagtens ville kunne fungere i en Twilight Zone eller Outer Limits film.
Gravatar

#8 StarWarsFan11384EB 10 år siden

Jeg har set klippet hvor man ser de tre skuespillere dø af en helikopterulykke under optagelserne til den første film. Det er ubehageligt :(

Skriv ny kommentar: