En af Tom Cruises faste samarbejdspartnere den seneste tid har været instruktør og manuskriptforfatter Christopher McQuarrie, der først samarbejdede med Cruise på “Operation Valkyrie”, som McQuarrie skrev.

Se også: Tom Cruise er begyndt at tænke på “Mission: Impossible 5″.

Senest har McQuarrie så instrueret Cruises kommende thriller “Jack Reacher” såvel som hjulpet til med manuskriptet til både “All You Need is Kill” og “Top Gun 2”, og nu ser det ud som om, at de to muligvis skal arbejde sammen igen – denne gang på “Mission: Impossible 5”.

Efter sigende skulle Paramount Pictures være aldeles tilfreds med “Jack Reacher”, som studiet ser muligheder i som en mulig ny franchise. Derfor skulle studiet også være åben overfor Cruise og producer J.J. Abrams’ ønske om, at McQuarrie skal arbejde sammen med Cruise igen og instruere “Mission: Impossible 5”.

Intet er dog endnu på plads, men alt peger på, at det bliver McQuarrie, der skal stå bag filmen, som han i første omgang dog ikke selv kommer til at skrive – i hvert fald ikke det første udkast.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Kaversmed 9 år siden

Kan godt være at jeg lige skal få set Jack Reacher først, men for mig at se ligner filmen utroligt meget en Mission: Impossible film..
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 PredatorX 9 år siden

Who cares?
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 elitehater 9 år siden

Super, Cruise er stadig 100% bedre end de unge buffs der er på vej. Hardy er måske en kommende STORskuespiller, men der er stadig lang vej.
Gravatar

#4 Riqon 9 år siden

Mon ikke ham der Ethan Hunt snart har været nok igennem. At dømme ud fra trailers virker Reacher som en mere interessant karakter.

#2 - Det virker da til at en god del mennesker er interesserede i disse film?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 PredatorX 9 år siden

Riqon (4) skrev:
#2 - Det virker da til at en god del mennesker er interesserede i disse film?


Tjo
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: