Efter “Mission: Impossible – Ghost Protocol” blev det største hit i franchisens historie, blev al snak om at lade Tom Cruises Etan Hunt gå på pension lagt på hylden, og en femmer med Cruise i hovedrollen blev i stedet annonceret.

Se også: Brad Bird kommer ikke til at instruere “Mission: Impossible 5″.

Cruise er dog en travl mand, hvorfor det har været svært at vide, hvorvidt vi forholdsvis snart kommer til at se “Mission: Impossible 5”, eller om vi kommer til at vente omtrent fem år, hvilket indtil nu mere eller mindre har været standarden for serien.

I færd med at promovere sin kommende film, “Jack Reacher”, har Cruise dog nu kunnet udtale sig om “Mission: Impossible 5”, der lader til at være aktivt undervejs.

”Vi arbejder allerede på forskellige scener – konceptmæssigt,” udtaler Cruise, som fortsætter med at nævne, at han egentlig gerne vil blive ved med at lave “Mission: Impossible”-film, så længe folk også har lyst til at se dem.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#1 Chucara 10 år siden

Hvis jeg trækker mere på skuldrene, får jeg hold i nakken.

Jeg ved godt, at det ikke burde have noget at sige, men siden hans kult-eskapader (scientology) har manden sagt mig uendeligt lidt. Ærgeligt, for indtil han mistede forstanden, syntes jeg, at han var en god skuespiller.
Gravatar

#2 KEiZ 10 år siden

ok, så han er ikke en god skuespiller fordi han er scientology?? lige som Mel Bibson også mistede sine evner pludseligt??

Forstår sku ikke det skal have invirken på hans præstationer som skuespiller.
Der er meget få forbier i på TC valg af roller og film, syntes altid der er stor grad af seriøsitet og kvalitet over det han laver.

Kan dog godt forstå hvis man ikke bryder sig om ham som person, men at lade det skinne igennem i hans film ser jeg ingen grund til. s

Personligt Ser jeg altid frem til Tom's film :)
Bare lige min lille mod reaktion...
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#3 Chucara 10 år siden

#2: Som jeg selv skriver, burde det ikke have noget af sige. Men jeg har svært ved at forstille mig ham som en genial hemmelig agent, når jeg ved, at han i virkeligheden er en kegle.

Mel Gibson lavede én fejltagelse, og jeg synes ikke han fortjener den behandling, har pt. får i Hollywood. Tom Cruise bruger sin status til at lokke flere folk med i kulten -> det er to vidt forskellige ting, og gør, at Tom Cruise i mine øjne er dybt usympatisk, eller i bedste fald får jeg ondt af ham.

Da det er det eneste, jeg kan tænke, når jeg ser ham, ødelægger det alle hans film for mig.
Gravatar

#4 Geekalot 10 år siden

ikke rigtig se hvorfor folk er så vilde med de film, den første var go men derefter finder jeg dem mindre goe
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 10 år siden

#4 Jeg synes så det modsatte, hvis man lige trækker 2'eren ud af ligningen, da den er på højde med den første.

Mission Impossible - 5/10
Mission Impossible 2 - 5/10
Mission Impossible 3 - 7/10
Mission Impossible 4 - 8/10
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 ChristianJensen 10 år siden

Chucara (3) skrev:
#2: [...] jeg har svært ved at forstille mig ham som en genial hemmelig agent, når jeg ved, at han i virkeligheden er en kegle.


Will Smith er også medlem af Scientology. Mener du også han er utroværdig i sit skuespil?
"Anderson, don't talk out loud. You lower the IQ of the whole street"
Gravatar

#7 Chucara 10 år siden

#6: Will Smith har ikke danset rundt i Opera's sofa, eller er helt så aktiv i Scientology som Tom Cruise. Derudover har Will Smith aldrig været en lige så god skuespiller som Tom Cruise i hans stormagtsdage.

Dette er en subjektiv holdning, og er ikke som sådan noget man kan være uenig i. Jeg siger ikke, at TC er en dårlig skuespiller, jeg siger bare, at for mig er han ikke så dygtig en skuespiller, at han kan få mig til at glemme, at han er et fjols.

Jeg synes TC var god i Topgun, Interview with a Vampire etc. Men jeg kan ikke komme på en god Tom Cruise film siden Valkyrie - og den var endda ikke vildt god i min optik.

Spørgsmålet er, om han er blevet en dårligere skuespiller (det er han nok ikke siden folk stadig flokkes om ham), eller om jeg bare bliver frastødt af hans scientology tilknytninger. Som nævnt er det nok det sidstnævnte.

Derudover finder jeg det problematisk at betale penge for at se hans film, da man ved, at en vis procentdel går til netop scientology.
Gravatar

#8 TP-DK 10 år siden

Chucara (7) skrev:

Dette er en subjektiv holdning, og er ikke som sådan noget man kan være uenig i.


Damn, så er der jo ikke andet vi kan gøre end at være enig med dig.
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#9 Jørgensen83 10 år siden

Jeg er allerede begyndt at tænke på Locations, håber at se Sydafrika, Japan og Brasilien.
Gravatar

#10 Thorsen2011 10 år siden

han kunne hoppe rundt i springvand, pisse på gaden, skrige folk lige op i hovedet - jeg er ligeglad med pressens såkaldte historier og alt andet. Jeg synes hans film er kanonfede og jeg glæder mig til en m:i-5 - synes 4´eren var lidt for meget teknologi kontra agenthistorie... but that´s me :) Cruise like thunder

Skriv ny kommentar: