Slut med rygning i biffen


Nordisk Film indfører rygeforbud i deres biografbygninger per 1. maj, så det vil nu være muligt at nyde film, popcorn og slik uden at skulle lugte til cigaretrøg imens. Rygerne må i stedet gå udenfor på gaden, hvis de skal have sig en smøg.

Det vil være en stor del af landets biografer rygeforbudet rammer, da omkring 40 procent af alle biografbilletter sælges i Nordisk Films biografer.

Ifølge marketingchef i Nordisk Film Biografer, Michael Chalmer, kommer rygeforbudet af hensyn til både gæster og medarbejdere.Vis kommentarer (77)
Gravatar

#21 Yoda 14 år siden

Jeg har nu heller aldrig oplevet, at folk ryger i selve salen. Hvordan skulle de i givet fald komme af med asken? Og ud fra et rent sikkerhedsmæssigt synspunkt tror jeg heller ikke, at det har været lovligt at ryge i salene.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#22 Saenjaina 14 år siden

Hvis folk måtte ryge inde i salen ville man jo sidde og glo på lysstrålen oppe bag fra :)
Gravatar

#23 Riqon 14 år siden

#20 Ikke stiv, men ikke-ryger, så jeg lægger ikke så meget mærke til, hvor det er tilladt og ikke, kun hvis nogen puster skidtet i fjæset på mig. Aldrig og aldrig, som udgangspunkt har det jo nok ikke været forbudt, det må være blevet indført på et tidspunkt.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#24 filmz-Kiwwy 14 år siden

Kan de ikke få folk til at holde kæft i stedet for, selv i cinemateket går knæveren lystigt
Gravatar

#25 Michael Andersen 14 år siden

Jeg tror ikke, at vores gode ven her, har meget andet end latter til overs for sådan en ny skod lov :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#26 filmz-Bjornski 14 år siden

Jeg har nu aldrig følt mig genert af røg eller rygere i billet/butiksområdet de gange jeg har været i Biocity og Metropol (Århus)inden forstillingens start.
Du er ikke fuld nok hvis du kan ligge ned uden at holde fast

#27 14 år siden

23: Slap helt af, du kan da ikke mene, at du kan have været i tvivl om, hvorvidt det har været tilladt at ryge i biorafsalene, endsige om det er blevet praktiseret i dit nærvær, jf. også det, som 22 skriver. Ja, I (1-8) må meget undskylde, men: Hahaha, dét er s'gu for blond!

24: Enig. Det er helt overdrevet så tit man må bede folk knytte og så glor de fornærmet på en som om man kom fra en anden planet.
Gravatar

#28 Hal60 14 år siden

Det bliver sgu da også sværere og sværere at være ryger nu om dage... Men fair nok. Så må man vel bare ryge inden filmen starter.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.

#29 14 år siden

#28: Ja, og fra nu af: Ude i regnen.
Gravatar

#30 filmz-Nínjafnat 14 år siden

Hvorfor står du der ude i regnen? Så gå dog hjem!

Fedt at man har smidt rygerne og deres ækle smøger udenfor. Helt tåbeligt at man i årtier har tolereret den form for ulækker afhængighed, man ville da sgu da aldrig tillade folk stod og drak Hansen Rom eller tog et skud H i lobbyen uanset hvor trængende de var -cola&popkorn-afhængige er nok sværere at smide ud ;)
*Doll-dagga buzz-buzz ziggety-zag*

Skriv ny kommentar: