Slut med rygning i biffen


Nordisk Film indfører rygeforbud i deres biografbygninger per 1. maj, så det vil nu være muligt at nyde film, popcorn og slik uden at skulle lugte til cigaretrøg imens. Rygerne må i stedet gå udenfor på gaden, hvis de skal have sig en smøg.

Det vil være en stor del af landets biografer rygeforbudet rammer, da omkring 40 procent af alle biografbilletter sælges i Nordisk Films biografer.

Ifølge marketingchef i Nordisk Film Biografer, Michael Chalmer, kommer rygeforbudet af hensyn til både gæster og medarbejdere.Vis kommentarer (77)
Gravatar

#31 Hal60 14 år siden

Men kunne så forestille mig, nu hvor alle de åndssvage regler følger trop, at man så med tiden vil begynde at undgå biografen. Kender allerede flere som ikke går i biffen længere, pga. forskellige ting og sager, og derved går den såkaldte ulovlige vej. Ikke at det lige er min plan... men kan da se, at man må skære lidt ned på forbruget.

Men må nok sige, at det der har generet mig mest i biografen, er folk med deres latterlige mobiltelefoner, og dem der sidder og smasker løs med slik; møg irriterende.
Heldigvis tror jeg ikke at "min" biograf hører under Nordisk film, så det varer nok lidt før smøgerne bliver fjernet der.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#32 filmz-gambit 14 år siden

Kan huske at jeg var i biffen i Paris og se Magnolia (kan ikke huske hvornår det var) men der måtte man i hvert fald ryge inde i salen - hvilket jeg selv som ryger synes var underligt...
Jeg havde svært ved at have lyst til selv at tænde en smøg, da jeg er typen der lever mig virkelig meget ind i en film.

Det er dog nederen at man ikke må ryge i "venteområdet" - hvor meget kan det genere folk...? Ku man ik bare lave et rygerum eller lign.?
Jeg arbejder på en arbejdsplads hvor ca. 50% af medarbejderne ryger - så jeg er vant til at få lov til at ryge når jeg vil...
Gravatar

#33 filmz-B|aze 14 år siden

Det har længe været forbudt at ryge i salene i Biocity Esbjerg, der er skilte udenfor dem. De må mene i lobbyen...er selv ryger og synes da det er lidt træls, men det går nok. Man kan jo ikke få alt for kun 75,- + 5,- i skod gebyr
"Too wierd to live, and too rare to die"
Pas på! Jeg har sort telt i camping!
Gravatar

#34 m 14 år siden

Til jer der har 'kritiseret' 1-8, så har jeg altid troet at det var forbudt at ryge i salen fordi jeg hele mit 32 år lange ikkerygerliv har hørt på min mors brokkerier om at man ikke måtte den slags herhjemme, når nu hun måtte i England (slutningen af 60'erne)
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.

#35 14 år siden

32: "at man ikke må ryge i "venteområdet" - hvor meget kan det genere folk...?"

Uden de rygerum du nævner, kan det vel ikke genere mere, end at folk ryger på restauranter, på arbejdspladsen, til fester osv. Læs: Enormt meget.

"Jeg arbejder på en arbejdsplads hvor ca. 50% af medarbejderne ryger - så jeg er vant til at få lov til at ryge når jeg vil..."

På den planet JEG kommer fra, er det helt accepteret at gå og slå fremmede folk på gaden, så derfor kan jeg ikke forstå, når folk her på jorden bliver sure, når man lige stikker dem en brækket næse.
Gravatar

#36 filmz-MachineGod 14 år siden

Ligesom #24: En lov der tvang folk til at holde deres kæ** ville altså ikke være af vejen. Måske håndhævet af nogle meget store typer med køller og en hund ved navn KING!

Hvis folk vil snakke under en film........lej den.
_____MachineGod______
__Stopping the pain__
Gravatar

#37 Winniepooh 14 år siden

God nyhed. Især i Metropol der har en lille foyer til deres tre sale bliver det en forbedring.

Men jeg ville gerne betale 5 kr. mere for min bifbillet hvis det betød at Nordisk Film investerede i en eller anden form for scrambler der gjorde at mobiltelefoner døde inde i biografsalen.
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House
Gravatar

#38 davenport 14 år siden

Efter min bedste overbevisning er ikke-rygere som oftest frygtelige hellige, og de bliver tilgodeset helt åndsvagt for tiden.
Det er efterhånden ikke til at ryge nogen steder, og som ryger føler jeg mig efterhånden forfulgt. Man kan ikke ryge på fx. Bones mere, og jeg synes det er for dårligt. Det har aldrig været et problem før, for der var en rygeafdeling. Det er et modefænomen.
Det er oppe i tiden, at det ikke er smart at ryge længere, så alle ikkerygere hopper lige med på vognen.
Som ryger tager jeg hensyn - Jeg ryger fx. ikke når der er børn.
Og jeg er selvfølgelig helt klar over faren ved rygning, det er jo mit valg. Hvis man ikke kan klare røgen, kan man jo bare lade være med at stå med næsen oppe i en smøg, og gå lidt væk.
Vi skal alle være her, ikke kun ikkerygerne.
Hensyn virker sku begge veje.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#39 mr gaijin 14 år siden

Jeg ville betale fem kroner mere, hvis popcorn, raslende slikposer og sodavand kom ud af salen. Film skal ses med oejnene, ikke med munden.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#40 filmz-stente 14 år siden

#13 Jeg ville virkelig være ligeglad.....

Skriv ny kommentar: