Til næste år udkommer spillet “Marvel’s Avengers” – se traileren nu.

Der kommer ikke en ny “Avengers”-film i 2020. I stedet får Marvel-fans et spil.

Det længe ventede “Marvel’s Avengers” udkommer d. 15. maj til PS4, Xbox One, PC og Google Stadia, skriver Railgun.

Spillet bliver dog hverken en genindspilning af “Infinity War”, “Endgame” eller nogen anden MCU-film.

Der er i stedet tale om en original historie med afsæt i A-Day, der ender i tragedie – og Marvel-heltene erklæres fredløse.

Herfra går der fem år. Nu kan verden kun reddes ved igen at samle Avengers-holdet.

Det sker ved at spille som Captain America, Iron Man, Hulk, Thor og Black Widow.


Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Nagash 11 måneder siden

Wow.. Hvor ringe kan man lige få karakterer til at se ud i et spil i 2020. Der var dælme mere naturtro ansigtstræk i Morrowind :/
Gravatar

#2 Sjølle 11 måneder siden

Nagash (1) skrev:
Wow.. Hvor ringe kan man lige få karakterer til at se ud i et spil i 2020. Der var dælme mere naturtro ansigtstræk i Morrowind :/


Enig, det er helt absurd grimt det der :-D
Gravatar

#3 Mejse 11 måneder siden

#1+2 det er helt bestemt ikke pænt, men det er også et år fra at udkommer, den slags ændre sig meget på et år :)
Gravatar

#4 Nagash 11 måneder siden

Mejse (3) skrev:
#1+2 det er helt bestemt ikke pænt, men det er også et år fra at udkommer, den slags ændre sig meget på et år :)

Arh.. Nu snakker du om film her. Havde det været en animatiomsfilm, så kunne det nå at ændre sig. Men det her er et spil. Ansigtsanimationer er så godt som færdiggjorte nu.
Gravatar

#5 Mejse 11 måneder siden

#4 gør jeg bestemt ikke :) der er lag og lag og lag af ting der ikke er færdiggjort som vil ændre helhedsindtrykket....om det bliver meget bedre kan kun tiden vise, hvem ved måske bliver det værre...men det er ikke tilnærmelsesvis et færdigt produkt.
Gravatar

#6 Geekalot 11 måneder siden

Det er som Nagash siger. De laver ikke om på ansigterne og animationsfilmen nu.
Gravatar

#7 Sjølle 11 måneder siden

Helt enig, det er noget ævl Mejse siger... men Mejse er Mejse. Det ligger dybt indlejret i vedkommende at være uenig og gøre alt til en debat, selvom det er noget vrøvl. Skal vi vædde en kasse Kung-Fu is på at det ser sådan ud når det bliver udgivet?
Gravatar

#8 Mejse 11 måneder siden

#6 oki doki i lader til at vide hvad i taler om :)

#7 du er bare en klaphat af dimensioner, hvis du virkelig vil danne dig en mening om mig, så skriv en pm til mig så kan vi snakke og du kan lærer noget om en person, i stedet for at opfører dig som en idiot :)
Gravatar

#9 Mejse 11 måneder siden

har bestemt også udtrykt mig forkert...prøvede at kommunikere ud at meget kan ændre sig endnu....der er ikke noget i et spils produktion inklusiv ansigts animationer, der er done før de mener det er done....det kan altid ændres, det er bare et spørgsmål om tid og penge, især når der ikke er tale om motion capture brugte ansigter og den slags :)

hvis de mener det er så godt som det bliver nu så er det done og det ville da være trist....men de fleste ting i spil bliver pillede ved og ændret på helt op til det bliver udgivet, og længere end det :)
Gravatar

#10 Sjølle 11 måneder siden

Men se, i og med at du medgiver at #6 ved noget om emnet, så tilkendegiver du også at du bare lukker ren bluff/spekulation ud, og det kan da KUN være for at diskutere. Det kan jeg da kun tolke som om at du har en besættelse af at gøre ALT til en debat!

Du har ingen viden om det her emne, men du kan bare ikke lade noget fare. Du kan ikke læse noget og så lade det ligge... nej du SKAL bare ind og kommentere det, og have en mening om det, uagtet du ikke aner en skid om emnet.

Skriv ny kommentar: